Jurist i Motala

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Motala

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Motala

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Motala? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Motala

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Motala.

 • Revision i Motala

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Motala som arbetar med revision.

 • Översättning i Motala

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Motala.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Motala

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden är att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Så när du nu kontaktar en advokat i Motala så är det av stor vikt att du kontrollerar att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En jurist på en begravningsbyrå kan exempelvis vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Motala

Den tredje största staden i Östergötlands län är Motala med runt 42000 invånare. Motala hittar man i Motala kommun som kanske är mest omnämnt som platsen där Göta Kanal löper ut i Vättern.

Länets största stad kanske är Linköping men den äldsta är ändå förmodligen Motala - där man har hittat spår efter bosättningar som kan hör till stenåldern. En bit västerut utmed Vätterns kust hittar man också en gammal stad - Vadstena och det kända klostret.