Jurist i Luleå

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Luleå

 • Bokföring i Luleå

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Luleå? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Luleå.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Luleå.

 • Revision i Luleå

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Luleå som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Luleå

Alla förfrågningar

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Luleå, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då klarar du dig troligen med en duktig jurist. Det är säkert så att flera advokater i Luleå erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan du göra klokt i att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Luleå

Med ett invånarantal på 74000 är Luleå Norrlands fjärde största tätort. I Luleå främjas skrivsugna ungdomar och författare genom att lyrikpriset Erik Lindegren delas ut vartannat år. Från år 2007 delas även Lilla Erik Lindegren-priset ut för unga författare mellan 15 och 20 år. I Luleå toppar handeln inom företagslivet.Exempelvis finns gallerior som Shopping och Folksamhuset med flera och då är flera gallerior planlagda att byggas. Storgatan är annars en eftertraktad shoppinggata.