Jurist i Laholm

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Laholm

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Laholm

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Laholm? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Laholm

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Laholm.

 • Revision i Laholm

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Laholm som arbetar med revision.

 • Översättning i Laholm

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Laholm.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Laholm

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på en jurist för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Laholm, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om enklare frågeställningar inom affärsjuridik, eller eventuellt något inom familjerätten (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då klarar du dig troligen med en välutbildad jurist. Det är troligt att flera advokater i Laholm har så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det vara värt att välja advokaten med den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland. Befolkningsantalet i Laholm uppgår till 23000. Laholm är den minsta och även den äldsta staden i Halland. Laholm inbjuder till en småstadsidyll med Sveriges längsta sandstrand såväl som strålande natur. Kullerstenar blandas med historia, små gårdsbutiker samt annat som finns att uppleva. Besök Laholm om du önskar en upptäcktsfärd.

Näringsidkandet bådar gott i Laholm. Omkring 100 firmor etableras varje år inom kommunen. Idag finns det ungefär 3000 företag i kommunen. Nutidens främsta företag i Laholm är DIAB, som producerar divinycellplast. Jord- och skogsbruket är främst idag, men tjänstesektorn ökar ständigt.