Jurist i Katrineholm

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Katrineholm

 • Bokföring i Katrineholm

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Katrineholm? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Katrineholm.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Katrineholm.

 • Revision i Katrineholm

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Katrineholm som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Katrineholm

Alla förfrågningar

Jurist

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu söker efter en advokat i Katrineholm, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Kanske handlar ditt fall om mindre besvärliga frågeställningar inom affärsjuridik, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då klarar du dig troligen med en välutbildad jurist. Det är troligt att flera advokater i Katrineholm erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Katrineholm

Katrineholm har på grund av stambanans väg genom staden vuxit sig till den omkring 32000 invånare stora staden den är idag. Katrineholms kommun ligger alldeles mitt i Södermanlands län. Den lägliga placeringen och Katrineholms väg- och tågknut har förvandlat Katrineholm ett bra mål för de som önskar boende i området. Här passar massvis genomresande på att stanna över natten. Katrineholm kan ge boende på både vandrarhem och till exempel Hotell Statt.

Förutom att tidigare stadsministern Göran Persson och den fantasifulle P.C. Jersild är också Katrineholm vida känt för sin fina morgontidning Katrineholms-Kuriren.