Jurist i Köping

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Köping

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Köping

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Köping? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Köping

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Köping.

 • Revision i Köping

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Köping som arbetar med revision.

 • Översättning i Köping

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Köping.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Köping

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En jurist är någon som kan erbjuda assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Köping, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då räcker det vanligen med en specialiserad jurist. Det är troligt att flera advokater i Köping erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan du göra klokt i att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och de formaliserade kraven på yrkesutövandet.

Köping

Köping ligger i Västmanlands län och har genom åren inte har varit direkt välkänt. I samband med succéserien "En annan del av Köping", fick staden sitt namn mer präglat på kartan. I närheten av Köping finns städer såsom Arboga, Västerås och Eskilstuna. Invånarantalet i Köping uppskattas till 25000. I slutet av 1800-talet, startades en brand iscensatt av en 10-årig pojke som hette Malakias Andersson. Eldsvådan förstörde omfattande delar av stadens äldre byggnader. Straffet för Malakias blev åtta år på anstalt.

När man är på visit i staden, kan man titta in på Köpings museum som finns i Köpings gamla bryggeri som härstammar som bebyggt kronobränneri från 1700-talet. På museet finns en tio tusen år lång historia upprättad. Apotekaren Scheele från Köping, var personen som upptäckte bland annat syre och kväve.

På 1500- och 1600-talen ökade tilltagandet i staden eftersom Köping kom att bli utskeppningshamn för järn som färdades mellan Bergslagen och Stockholm. I nutid finns företag såsom Sandvik AB i Köping. Beträffande näringslivet är det metall- och verkstadinstustrin som är ledande på marknaden.