Jurist i Järfälla

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Järfälla

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Järfälla

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Järfälla? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Järfälla

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Järfälla.

 • Revision i Järfälla

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Järfälla som arbetar med revision.

 • Översättning i Järfälla

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Järfälla.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Järfälla

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska kalla sig advokat.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Järfälla, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Gäller ditt ärende enklare affärsjuridiska frågor, eller rentav något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Järfälla kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Järfälla

Järfälla kommun ingår i Stockholms län och har ett befolkningsantal på 66000. Det finns många sportgrenar att vara verksam med i Järfälla kommun, bland annat fotbollsplaner, golfbana, slalombacke, simhall med flera. I kommunen finns det närmare 4500 registrerade företag där 60 % är enmansföretagare och 85 % av firmorna har färre än 10 anställda. Några av de största företagen i kommunen är Arla Foods och Dahl.