Jurist i Hallstahammar

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Hallstahammar

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Hallstahammar

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Hallstahammar? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Hallstahammar

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Hallstahammar.

 • Revision i Hallstahammar

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Hallstahammar som arbetar med revision.

 • Översättning i Hallstahammar

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Hallstahammar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Hallstahammar

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

När du anlitar en advokat i Hallstahammar så är det viktigt att du ser till att att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom det område du behöver hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En familjejurist kan exempelvis vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort och ingår i Västmanlands län. Invånarantalet är 15000 personer. Bortsett från Hallstahammar består kommunen av tre andra tätorter: Strömsholm, Kolbäck och Sörstafors. I hjärtat av kommunen ligger trafikknuten Kolbäck med flera bilvägar, järnvägar och vattenleder. Tack vare det centrala läget i Mälardalsregionen finns det bra möjligheter att ta sig till och från Hallstahammar. Med tåg går det snabbt och smidigt att ta sig till Stockholm, Eskilstuna och Västerås. Den gamla bruksorten Hallstahammar har än idag en klar industriprofil. Det finns drygt 700 företag i kommunen, varav de flesta är småföretag. Bland de större företagen finns Sandvik, Bulten och TPC.

Utmed Strömsholms kanal, Sveriges näst äldsta kanal, finns vackra naturområden. Det går bra att färdas med båt och kanot, eller eller varför inte ta en cykelur längst med vattnet? Kanalen fungerar som en farled för turister och passar även för fiske. Vanligt är att asp, abborre och ål fastnar på kroken. Hästälskaren får inte missa att besöka Ridskolan Strömsholm, som ligger vid Strömsholms Slott. Varje år i juni avgörs galopptävlingen Svenskt Grand National och Strömsholmstävlingarna. Då samlas toppskiktet inom ridsport.