Jurist i Borlänge

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Jobbet klart några dagar efter att jag använt Servicefinder

  Peter B, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 706
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Borlänge

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Borlänge

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Borlänge? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi i Borlänge

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Borlänge

 • Finansiella Tjänster i Borlänge

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Borlänge.

 • Marknadsföring i Borlänge

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Borlänge.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Borlänge

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra jurister

Några av våra populära jurister

Jurist

En jurist är någon som erbjuder juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska kalla sig advokat.

När du kontaktar en advokat i Borlänge så är det viktigt att du ser till att att personen eller jurist-/advokatfirman har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. För många områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så räcker det med specialister som kanske inte är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Borlänge

I Dalarnas län finns staden Borlänge med en befolkning om 49000. Borlänge är Dalarnas största stad såväl som Sveriges tjugofemte största tätort. I Borlänge finns bland annat Kupolen som är ett av alla köpcentrum.

Borlänge har mycket att erbjuda vad det gäller sevärdheter. Museer som finns i Borlänge är bland annat Pylonen Vägverkets museum, Jussi Björlingmuseet såväl som Torsångs Motormuseum. Bland naturreservat och naturupplevelser finns Bysjörundan, Lennhedsåsen, Sellänget och Smäcken. För att nämna några fornminnen och minnesmärken, så finns det i Borlänge exempelvis Engelbrektsstenen och gravar från järnåldern. Det finns även ett gravfält från vikingatiden i Borlänge. En fin kyrka i Borlänge är Stora Tuna Kyrka.

Tillväxten i näringslivet ser bra ut tack vare det företagsamma entreprenörsskapandet i Borlänge. Industrin är orubblig i Borlänge. I Borlänge existerar växande exportföretag som exempelvis Stora Enso.