Ylvas nystartade företag fick en kanonstart med ServiceFinder


Ylva Janse startade sin bokföringsbyrå och fick ett erbjudande från ServiceFinder samma vecka. Hon bestämde sig för att prova tjänsten och blev positivt överraskad: ”Jag har aldrig någonsin tidigare varit med om ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt att få nya kunder.” säger Ylva.

Som nyinflyttad till Norrköping var Ylvas största utmaning att nå ut till nya kunder. Hon hade inget kontaktnät och små möjligheter att annonsera, samtidigt som det fanns ett stort behov att få kunder för att få en bra vinst att leva på. ServiceFinders erbjudande kom som en blixt från klar himmel och Ylva bestämde sig för att prova på.

ServiceFinder var precis det jag behövde. Jag har aldrig någonsin tidigare varit med om ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt att få nya kunder.

Fick valuta för pengarna

Via ServiceFinder kunde Ylva direkt komma i kontakt med kunder som ville ha hennes hjälp. Under den första månaden skickade hon 10 offerter och tog hem 3 uppdrag.

”Jag tycker att ServiceFinder är en oerhörd värdefull hjälp att hitta nya kunder. Och jag fick verkligen valuta för pengarna.”

Vill du också hitta kunder på ett smart och kostnadseffektiv sätt?
Anslut dig till ServiceFinder och kom igång direkt. Du väljer med vad och var du vill arbeta, därefter skickar vi passande uppdrag till dig. Det blir inte enklare än så!
Klicka här för att lämna en intresseanmälan.