Vi expanderade från 1 ort till 5 orter på 2 månader

Jonas Djurstedt är VD för UD Bemanning och började använda ServiceFinder.se i november. Snabbt fick han många nya uppdrag: ”Jag fick ringa min säljare på ServiceFinder.se och be honom stänga av Stockholm, det blev för mycket”.

UD Bemanning utför städning i södra Sverige och har använt ServiceFinder.ses tjänst i drygt 2 månader. Jonas, som driver och äger företaget jämförde olika företag som erbjöd tjänsteupphandling. Han valde ServiceFinder eftersom vi har ett skyddsnät med en bra kundservice och en personlig kontaktperson att ringa när han behövde hjälp. Jonas säger: ”Alla på ServiceFinder.se är så trevliga, det finns en härlig teamkänsla som man blir en del av.”

Många uppdrag resulterade i en mycket snabb expasion

Jonas blev förvånad av det stora utbudet med offertförfrågningar. Det blev så mycket att han fick ringa till sin kontaktperson och be honom stänga av förfrågningarna från Stockholm så han kunde koncentrera sig på närområdet. Jonas uppskattar att han kontaktat ungefär 90 företag, och många av dem har tackat ja till hans offerter inom städning.

Som samarbetspartner med ServiceFinder.se kan vi båda tjäna pengar och vi växer tillsammans.

UD Bemanning uppdrag att de har expanderat företaget från Västervik till 5 olika städer i södra Sverige. Dessutom har de nu en heltidsanställd säljare som ska ta hand om alla offertförfrågningar från ServiceFinder.

Låt ServiceFinder.se göra försäljningsjobbet åt dig och sen gör vi företagare det vi är bäst på! Att jobba med praktiska saker!

Vill du också expandera ditt företag?
Det är enkelt att ansluta sig till ServiceFinder och du kommer igång direkt. Välj vilka tjänster du erbjuder och var du vill arbeta, därefter skickar vi passande uppdrag till dig.
Klicka här för att lämna en intresseanmälan.