Torsten rekommenderar ServiceFinder till sina vänner

Torsten letade efter en målare för sitt hus, och kunde via ServiceFinder hitta rätt företag – trots att han var på semester i Spanien. Vid hemkomsten kunde arbetet sätta igång. ”Allt gick väldigt smidigt!” säger Torsten.

När Torsten behövde måla om fasaden på sitt hus började han med att söka efter företag på Google. Efter att ha klickat runt en del kom han in på ServiceFinders hemsida. Där lämnade han en förfrågan och skrev att han behövde hjälp med fasadmålning, målning av grund samt målning av 14 fönster.

Smidigt med kontakt via e-post

Under tiden som Torsten lämnade sin förfrågan var han på semester i Spanien.  Därför var det smidigt att kontakten med företag skedde via e-post.

Allt gick väldigt smidigt! Inom kort fick jag fem svar på min förfrågan, och mejlade ett par bilder på fastigheten innan vi bestämde tid för besök.

När Torsten kom hem från semestern i Spanien fick han besök av målerifirmorna. Speciellt ett företag stod ut, och efter några telefonsamtal blev valde han företaget Agrells måleri Ring så målar Vi…. för uppdraget.

”Jag är mycket nöjd med resultatet. John Agrell har ett trevligt bemötande, är snabb, professionell och mycket noggrann. Jag kan rekomendera honom för liknande arbeten och lova att ni inte kommer att bli besvikna.”

Modernt och smart

Och att ServiceFinder är det moderna och smarta sättet att hitta tjänster är Torsten övertygad om.

”ServiceFinder är en utmärkt söktjänst för hantverkare och liknande. Jag rekomenderar tjänsten varmt till alla, och kommer definitivt att använde den igen vid framtida behov.”

Behöver du hjälp med liknande arbete?
Lämna en förfrågan idag så kan du också få upp till fem offerter och spara tid. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.
– Klicka här för att lämna en förfrågan inom fasadarbete.
– Klicka här för att se fler hantverkartjänster.