”Tack vare ServiceFinder finns vi kvar idag!”

Kevin Simesson och Jonas Ekström grundade sitt företag i juni 2011, och fick ett starterbjudande från ServiceFinder samma vecka. Kevin bestämde sig för att prova på och sedan dess har det gått strålande. Det första lilla uppdraget ledde ett lite större och idag är det fullt upp med stora jobb.

Jonstorps Måleriservice AB finns idag enbart tack vare ServiceFinder tjänst. Det lilla nystartade företaget hade inga resurser att lägga på marknadsföring, men kunde via ServiceFinder få uppdrag skickade till sig och lyckades på så sätt komma igång. Så här sammanfattar Kevin företagets resa:

När vi började var vi 2 personer. Ett år senare är vi 6 anställda, med 3 firmabilar och 8 underleverantörer. Och det är enbart tack vare ServiceFinder!

Smart och kostnadseffektivt

Att starta ett företag inom byggbranschen och inte ha några kontakter eller sätt att nå kunder är ett stort hinder. Därför tycker Kevin att ServiceFinder är bra dubbelt upp.

”Det jag gillar med ServiceFinder är att tusenlapparna som man i vanliga fall skulle spenderat på reklam nu går direkt till att köpa riktiga uppdrag. Och när man väl får ett jobb skapar man snabbt ett kontaktnät och får på så sätt ännu fler uppdrag. Det är smart och kostnadseffektivt.”

”Gått i konkurs utan ServiceFinder”

Jonstorps Måleriservice AB är ett av många företag som tack vare ServiceFinder kunnat växa och etablera sig på marknaden. Att som nystartad direkt få uppdrag är ofast avgörande för ett företags framgång. Det är något som Kevin är mycket medveten om.

”Utan ServiceFinder hade vi gått i konkurs för länge sedan. Nu kan jag sitta på kontoret och välja bland intressanta uppdrag. Vi har fått en hel del jobb via ServiceFinder, och det har fungerat kanonbra på alla sätt!”

Vill du också hitta nya kunder och få ditt företag att växa?
Med ServiceFinder bestämmer du vilka typer av uppdrag du är intresserad av, och det är bara sådana som vi skickar till dig. Det finns inget köpkrav och du bestämmer själv hur mycket pengar du vill investera. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa. Ring oss på 08-653 00 00 eller lämna en intresseanmälan nu.