ServiceFinders grundare tar en femteplats på VA:s lista över 101 supertalanger

ServiceFinders-ledning-supertalanger
När Veckans Affärer presenterade sin lista på 101 supertalanger för 2011 tog ServiceFinders tre grundare en femteplats. Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda uppmärksammas för att ha byggt upp Sveriges ledande företag inom tjänsteförmedling – och för att ha börjat med det som 19-åringar.

Varje år listar Veckans Affärer 101 unga supertalanger inom svenskt näringsliv. De nominerade ska utmärka sig med kunskap inom sitt område, prestation, drivkraft, känsla för trender, personligt varumärke och framtidspotential. På årets lista har ServiceFinders tre grundare tagit en femteplats med nomineringen:

”Bara 19 år gamla grundade de företaget ServiceFinder, i dag en av Sveriges ledande tjänstemäklare med en omsättning på 25 miljoner kronor. Lyckades under hösten 2011 bli uppköpta av det norska mediehuset Schibsted.” – Veckans Affärer.

Så här kommenterar Aleksandar, Jeffrey och Vishal nomineringen:

Vi är väldigt glada och stolta över att få en femteplats på en lista som vi följt under lång tid. Att synas med så många andra ambitiösa personer är ett bevis på att vi har tagit rätt beslut under resans gång. Idag vet vi att det ibland krävs misslyckanden för att lyckas, men att det i slutändan är hårt arbete som leder till framgång. Det är hedrande att vara med på en lista som uppmärksammar de ungas insatser på den svenska marknaden. En kul detalj är att vi tre är de enda under 30 år fram till 15:e plats.

Trions entreprenörsanda väcktes när de endast 19 år gamla såg ett gyllene tillfälle som uppstod när konsumenterna förflyttade sig från de tryckta medierna till webben. Tack vare sitt entreprenörskap lyckades de bygga upp ServiceFinder, ett marknadsledande företag med stark tillväxt. Med stor drivkraft och ambition skapade de branschens mest framgångsrika nätverk av samarbeten och partners, attraherade investerare som Bonnier, och blev i augusti 2011 en del av den norska mediekoncernen Schibsted.

Hos Veckans Affärer kan du läsa mer om 101 supertalanger 2011.

——————–
Pressmeddelandet hos MyNewsdesk: ServiceFinders grundare nominerade till Supertalanger