ServiceFinder inleder strategiskt samarbete med Mktmedia och Stampen-gruppen

ServiceFinder, Sveriges ledande tjänsteförmedlare, har inlett branschens största samarbete med Mktmedia, med tidningar från Stampen-gruppen och Mittmedia. Samarbetet ger mervärde till webbtidningarnas läsare i form av en lättanvänd offerttjänst, och stark lokal förankring för ServiceFinder via etablerade lokala aktörer.
Samarbetet innebär att 19 webbtidningar och 2 webbsidor inom Stampen-gruppen och Mktmedia implementerar ServiceFinders offerttjänst. Några av webbtidningarna är GP.se, DT.se, NA.se och TTELA.se.

Att köpa tjänster sker oftast lokalt, och via ServiceFinder kan lokala konsumenter och företag nå varandra på ett snabbt, enkelt och tryggt sätt. På så sätt är vår offerttjänst ett naturligt komplement till de lokalt förankrade tidningarna. Hittills har vi framgångsrikt etablerat oss i storstadsområden, och kommer via Mktmedias portfölj få en stark närvaro även på lokal nivå. Detta samarbete är det största inom vår bransch, säger Vishal Nanda, marknadschef på ServiceFinder.

Vi har sett att tjänsteförmedling via nätet är på uppgång, och vill självklart erbjuda detta mervärde till våra läsare. Vi valde att samarbeta med ServiceFinder eftersom de har en väl fungerande tjänst, en tydlig affärsmodell samt en spännande framtid. Synergierna mellan våra företag är stora, och vi ser fram emot ett gynnsamt samarbete, säger Jenny Randau, Stampen Marknad.

För mer information kontakta

Vishal Nanda
Marknadschef på ServiceFinder
076-210 09 00
vishal.nanda@servicefinder.se

Jenny Randau
Stampen Marknad
070-520 45 77
jenny.randau@stampen.com

——————–
Pressmeddelandet hos Mynewsdesk: ServiceFinder inleder samarbete med Mktmedia och Stampen-gruppen.