ServiceFinder först i världen med app för tjänsteförmedling!


Nu räcker det att peka på det du vill få gjort!

ServiceFinder.se har tagit fram en modern och lätthanterlig iOS-version av sin webbplattform. Deras nya mobilapplikation – som kan nyttjas av såväl tjänsteleverantörer som konsumenter – innehåller samma funktioner som internettjänsten och gör det möjligt att ta del av denna oavsett var man befinner sig.

– Vi på ServiceFinder är stolta över att meddela att vi numera inte bara är den främsta webbaserade tjänsteförmedlingen i Sverige – vi är dessutom först i världen med att lansera en iPhone-applikation som tillåter leverantörer och konsumenter att använda tjänsteförmedling i mobilen, säger Urban Henriksson, IT-ansvarig på ServiceFinder.

ServiceFinders marknadschef Vishal Nanda ser stora möjligheter i hur tjänsten kan utvecklas:

– Vår iPhone-app är i dagsläget en betaversion och fler innovativa funktioner är redan planerade i syfte att underlätta för såväl privatpersoner som företagare. Vi arbetar ständigt för att utveckla moderna sätt att köpa tjänster – även på andra plattformar än datorer.

Och hur står det till med iPhone-appens mottagande? Redan första dagen skedde 320 st nedladdningar, en stark siffra som visar på ett varmt välkomnande hos målgruppen.

——————–
Pressmeddelandet hos MyNewsdesk: ServiceFinder först i världen med app för tjänsteförmedling!