”Min omsättning steg till tre miljoner tack vare ServiceFinder”


För två år sedan drev Ranjit Singh ett litet byggföretag. Han hade bara 3 000 kronor att röra sig med och företaget gick knappt runt. Sedan hittade han ServiceFinder. Nu ligger omsättningen på tre miljoner per år och jobben strömmar in. ”Det är tack vare ServiceFinder jag har lyckats”, säger han.


För två och ett halv år sedan tipsade en kompis Ranjit Singh om att det finns tjänsteförmedling på internet. Det lät intressant, tyckte Ranjit, så han bestämde sig för att ansluta sitt företag och se om det verkligen fungerade så bra som det sades. Att han anslöt sitt byggföretag, Olle Martin Super Service, är inget han ångrar. Antalet kunder har ökat med 70 procent på bara två år, och jobberbjudanden strömmar in.

Företaget har växt jättemycket sedan vi gick med i ServiceFinder. Nu har jag ungefär 30 anställda med en omsättning på tre miljoner per år. En jättestor skillnad jämfört med för några år sedan.

Från lokal firma till stort företag

Tack vare ServiceFinder har Ranjits företag vuxit från att vara en liten lokal byggfirma, till att vara ett stort expansivt företag. Jobben som kommer in är både bättre och större än var de var innan ServiceFinder. Indiska ambassaden är bara ett exempel på uppdragsgivare som har hittat Olle Martin Superservice via ServiceFinder.

”Vi har fått många stora och fina uppdrag. Jobb som skulle vara svåra att få om det inte vore för ServiceFinder.”

Att vara företagare handlar mycket om att våga ta utmaningar. Och utmaningar är något som Ranjit Singh verkligen gillar. Han tycker själv att tjänsteförmedling på webben är framtiden, och ger mindre företag en större möjlighet att tävla om jobben. Som företagare finns det många fördelar med att ansluta sig till ServiceFinder.

Behöver inte jaga kunder

”ServiceFinder är så mycket enklare än till exempel Gula Sidorna är. För mig är det självklart att mitt företag ska finnas tillgängligt på ett så enkelt sätt som möjligt. Man behöver inte jaga kunder. Det räcker med att sitta på kontoret. Det är också bra att man får information om kunden och vad de behöver hjälp med, så man har lite att gå på innan man kontaktar”, säger Ranjit.

Vill du också hitta nya kunder och få ditt företag att växa?
Med ServiceFinder bestämmer du vilka typer av uppdrag du är intresserad av, och det är bara sådana som vi skickar till dig. Det finns inget köpkrav och du bestämmer själv hur mycket pengar du vill investera. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa. Ring oss på 08-653 00 00 eller klicka här för att lämna en intresseanmälan.