Mikael är jättenöjd med flytthjälpen han hittade via ServiceFinder

Gratis offerter från flyttfirmor via ServiceFinder
När Mikael behövde hjälp att flytta använde han ServiceFinder för att hitta och få offerter från seriösa och erfarna flyttfirmor nära sig. ”Allt gick över förväntan, jag är jättenöjd.”

Att hitta ett bra och seriöst företag kan vara svårt. På webben och i telefonkataloger finns tusentals annonser och företag som erbjuder allt mellan himmel och jord. Mikael sökte efter en flyttfirma för hjälp att flytta saker från ett förråd till huset i Stockholm. Det var omständligt att hitta rätt företag, men så dök ServiceFinder upp.

Jag gav upp tanken på att leta i telefonkatalogen och använde istället ServiceFinder. Det var jättesmidigt att lämna en förfrågan, och jag fick svar snabbt.

Fick fem svar

Offerterna började ramla in redan efter ett par timmar. Sammanlagt fick Mikael fem svar från olika företag inom flyttbranschen. Efter att ha gjort lite research på de olika företagen som kontaktat honom, valde han Dubaison AB.

– Alla företag som kontaktade mig verkade vara bra och duktiga, men jag föll för Dubaison. Först och främst var deras priser på en rimlig nivå och det är ju bra. Dessutom var det ett aktiebolag och det tycker jag visar på seriositet. De kontaktade mig både via telefon och per mail, precis som jag önskade i min förfrågan. De var också väldigt lätta att få tag på via telefonen och det är viktigt. Rakt igenom var det ett väldigt bra och seriöst företag som jag anlitade. Jag är jättenöjd med dem.

Höll tidsplanen

Flytten gick precis så bra som Mikael önskat sig. Företaget som han anlitade jobbade effektivt och tidsplanen hölls till punkt och pricka.

– Det gick nästan oförskämt bra. Finns inget jag kan klaga på, faktiskt. Allt gick exakt på det sättet man vill. Dessutom städade de bort skräpet som uppkom under dagen och var noga med att jag inte skulle behöva hjälpa till att lyfta. Det här var nog första gången som jag gav en flyttfirma dricks, säger Mikael med ett skratt.

Snabbt, enkelt och tryggt

Via ServiceFinder kommer personer på ett enkelt sätt i kontakt med seriösa företag. Snabbt, enkelt och tryggt är ledorden. I Mikaels fall fungerade tjänsten på ett utmärkt sätt.

– Hela processen från att lämna en förfrågan på ServiceFinders hemsida, tills dess att jobbet var utfört, gick över förväntan. Jag är en jättenöjd användare. Jag har redan rekommenderat ServiceFinder till mina vänner. Och självklart kommer jag i framtiden använda mig av ServiceFinder när det är dags att hitta duktiga hantverkare eller andra hemtjänster.

Behöver du flytthjälp?
– Klicka här för att få gratis offerter från erfarna flyttfirmor.

– Klicka här för att se fler kategorier.