Månadens engagemang mars 2012 – Carina

Carina går på spinning varje fredag, och när hon hörde talas om Spin of Hope, insamlingseventet till Barncancerfonden, var det självklart att hon skulle ställa upp. Därefter engagerade hon resten av medarbetarna och såg till att vi gjorde gott dubbelt upp – med nyttig träning och med anmälningsavgiften som oavkortat går till cancerforskning.

 

Det känns kul att jag får uppmärksamheten, men jag vill tacka alla som ställde upp. Det var en gemensam insats, och även flera som aldrig suttit på en spinningcykel ställde upp. Jag går alltid in helhjärtat i allt jag gör, både på jobbet och utanför, och det känns extra kul när så många andra medarbetare också gör det!

Se bild från dagen.


Om Spin of Hope

Spin of Hope är ett insamlingsevent till Barncancerfonden och har under de fyra första åren samlat in över 4 miljoner kronor och haft fler än 23.000 deltagare!

Spin of Hope är Sverige största spinningevent och går ut på att du tillsammans med dina kompisar eller arbetskamrater håller igång en spinningscykel i 12 timmar. Alla är välkomna, både lag och individualister och målet, bortsett från 12 härliga timmar, är att dra in 1,5 miljoner kronor till Barncancerfonden.

Läs mer på www.barncancerfonden.se/spinofhope