Kvalitetssäkring av företag

Marknadens tryggaste tjänst


Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa tjänst utifrån ledorden snabbt, enkelt och tryggt. Att lämna en förfrågan och få offerter är snabbt och enkelt, och för att tjänsten ska vara trygg ser vi till att kvalitetssäkra alla våra anslutna företag – varje dag. Dessutom finns många omdömen om företag från deras tidigare kunder.

Dagliga kontroller

För att alltid kunna erbjuda en trygg tjänst gör vi dagliga kontroller av alla anslutna företag. I ett exklusivt samarbete med allabolag.se kontrolleras om företag:

  • Innehar F-skattesedel
  • Inte är i konkurs

Företag som inte godkänns på båda punkter stängs av omedelbart från ServiceFinders tjänster, och kan inte ta kontakt med konsumenter som lämnat en förfrågan.

Unikt i vår bransch

För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra användare en trygg tjänst. Våra dagliga kontroller är unika för vår bransch och görs inte av någon av våra konkurrenter. Detta är ett steg på vägen mot att skapa världens bästa tjänsteförmedling.

Klicka här för att se filmen om hur ServiceFinder fungerar.

Är du företagare och vill du veta mer om ServiceFinder så kan du snabbt hitta mer fakta på http://www.servicefinder-företagare.se