Dagligen kontrollerade tjänsteföretag – nu möjligt inom tjänsteförmedling

ServiceFinder, Sveriges ledande tjänsteförmedlare, har lanserat en ny funktion som gör det tryggare än någonsin att anlita tjänsteföretag. I ett exklusivt samarbete med allabolag.se görs dagliga kontroller av alla företag som är anslutna till ServiceFinder. För konsumenter som lämnar en förfrågan hos ServiceFinder innebär det att de enbart kommer att kontaktas av seriösa företag.

I tjänstebranschen, och speciellt byggbranschen, finns oftast en oro hos konsumenterna att företaget de funderar på att anlita kanske inte drivs helt korrekt. Detta gör att många väljer att fråga vänner eller bekanta om tips på företag. Men med ServiceFinders redan smarta tjänst är det nu ännu tryggare att välja rätt företag.

– Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa tjänst, och kan med de dagliga kontrollerna av alla våra anslutna företag erbjuda en unik funktion till våra användare. Det finns ingen annan tjänsteförmedlare som erbjuder den här typen av trygghet, säger Vishal Nanda, marknadschef på ServiceFinder.

ServiceFinders kontroller görs i ett exklusivt samarbete med allabolag.se, som är Sveriges mest populära tjänst för alla som är intresserade av att veta mer om Sveriges bolag.

– Vi tycker att ServiceFinder kompletterar allabolag.se:s utbud på ett bra sätt, och vet att tjänsten är mycket uppskattad bland våra besökare. Med de här dagliga kontrollerna blir ServiceFinders tjänst ännu bättre och mer pålitlig, säger Bodil Nelsson, vd på UC allabolag AB.

Så fungerar ServiceFinders kontroller

Varje midnatt görs en automatisk kontroll av alla företag som är anslutna till ServiceFinder. Detta för att se till att företagen har F-skattesedel och inte är i konkurs. Företag som inte godkänns vid kontrollerna stängs av automatiskt från ServiceFinders tjänster. Här kan du se filmen om hur ServiceFinder fungerar: http://www.youtube.com/watch?v=oougHIgvNE0

För mer information kontakta
Vishal Nanda
Marknadschef på ServiceFinder
076-210 09 00
vishal.nanda@servicefinder.se