Bo fick värme i huset – tack vare ServiceFinder

Bo hittade hjälp att montera en värmepump via ServiceFinder

Bo fick aldrig tid att hitta ett företag som kunde installera hans nya värmepump. Så den fick stå i garaget i över ett år. Till slut bestämde han sig för att det fick räcka med kylan och använde ServiceFinder för att hitta rätt företag. ”Nu är det varmt och gott här hemma igen”, säger han.

Bo köpte en värmepump på en stormarknad i Malmö. Tanken var att den skulle installeras i huset, hemma i Skurup, men företaget han hade kontakt med då ville att han skulle köpa en helt ny via dem. Det ville inte Bo så hans värmepump blev stående i garaget i ett helt år.

Lättanvänd tjänst

Bo hade aldrig använt sig av tjänsteförmedling innan han hittade ServiceFinder och han ingen större erfarenhet av datorer. Ändå tyckte han att ServiceFinders tjänst var lättanvänd.

– Det var jättesmidigt. Jag tänker absolut använda mig av ServiceFinder nästa gång jag ska hitta en bra hantverkare. Jag är så nöjd så, säger Bo.

Sparade tid

Till slut bestämde sig Bo för att leta rätt på ett företag, och gav sig ut på webben. Han såg ServiceFinders annons och klickade in på vår webbsida där han lämnade en kostnadsfri offertförfrågan.

Jag har egentligen ingen större datorvana. Jag använder den mest till att mejla med barnen. Men ServiceFinders hemsida var smidig och det var enkelt att skicka en frågan. Man kan ju hitta hantverkare via Gula Sidorna, men det är svårt att hitta rätt bland alla rubriker. ServiceFinder är en mycket bra idé som sparar tid för oss kunder.

Inom ett dygn hade Bo fått offerter från tre olika företag som kunde montera hans värmepump. Bo funderade ett tag, och valde sedan det företag som han tyckte verkade bäst.

– De jobbade på perfekt. Comne Work hette företaget. De hade lite svårt att hitta hem till mig, fastän de hade en sådan där GPS i bilen. Men den extra tiden det tog för dem att hitta hit, jobbade de ikapp. Det var bra grabbar, helt enkelt, säger Bo.

Dubbelt nöjd!

Att det verkligen var bra grabbar har Bo ett till bevis för. Fjärrkontrollen till värmesystemet var svår att förstå sig på. Men en av hantverkarna på Comne Work hjälpte självklart till.

– De hade med sig en praktikant, och jag bad honom om hjälp. Han visste precis hur man skulle göra för att ställa in värmen på precis rätt sätt. Så nu är det varmt och gott igen. 22 grader har jag, jätteskönt. Eftersom jag även fick hjälp med att förstå mig på fjärrkontrollen kan man säga att jag är dubbelt nöjd!

 

Behöver du hjälp att installera en värmepump?
– Klicka här för att få gratis offerter från företag nära dig.

– Klicka här för att se fler kategorier.