Barbro hittade duktiga tapetserare via ServiceFinder

Hitta erfarna målare via ServiceFinder
Att tapetsera kan vara svårt och görs bäst av erfarna målare och tapetserare. När Barbro skulle göra om hemma använde hon ServiceFinder. ”Det var första gången jag hittade en hantverkare på det här sättet, och det fungerade jättebra.”

Barbro hade bestämt sig för att köket och hallen i hennes hus i Stockholm behövde fräschas upp. Men att tapetsera väggarna på egen hand var för svårt. Därför sökte hon på webben efter hantverkare som kunde göra jobbet, och hittade ServiceFinder.

ServiceFinders hemsida var lätt att förstå och att lämna en förfrågan gick fort.  Det här var första gången jag använde mig av tjänsteförmedling, och kommer absolut att använda ServiceFinder nästa gång jag ska hitta en hantverkare.

Fick svar direkt

Måleri och tapetsering är tjänster med stor konkurrens i Stockholm, därför går det oftast väldigt fort att få svar från ServiceFinders anslutna företag.

– Det första offertförslaget kom nästan innan jag hann trycka på sänd, säger Barbro skrattande. Så fort gick det. Sammanlagt tog det nog inte mer än en dag innan jag hade fått flera olika svar från olika firmor.

Mycket nöjd med företaget

Efter att ha vägt de olika företagen mot varandra valde Barbro tillslut DomoLoc AB. Ett företag hon är mycket nöjd med.

– DomoLoc gjorde ett mycket bra jobb. Jag valde dem egentligen för att de kändes och verkade bäst. Först kontaktade de mig via mailen och sen via telefon. Ett bra upplägg som jag är mycket nöjd med. Priset för arbetet kan jag heller inte klaga på. De var bra, helt enkelt.

När renoveringen ändå var igång passade Barbro även på att slipa om golven. Och även denna gång lät hon DomoLoc stå för jobbet.

– Golvslipningen blev också väldigt bra. DomoLoc skötte sig hela tiden, höll tidsplanen och det avtalade priset.

Hjälp med målning & tapetsering?
Du behöver bara lämna en enda förfrågan för att få upp till fem offerter – helt gratis!
– Klicka här för att få offerter från målare & tapetserare.
– Klicka här för att få offerter om golvslipning.
– Klicka här för se fler kategorier.