Claes tips på att skriva en bra offert

Claes Hammarström har använt ServiceFinder i snart ett år. Han driver ett företag inom marknadsföring och gillar att det går att lämna offerter inom flera kategorier. På så sätt kan han täcka hela sin verksamhet, som innehåller profilering av företag, trycksakproduktion, profilkläder m.m. samt utveckling av webbplatser och e-handel. 

Vi expanderade från 1 ort till 5 orter på 2 månader

Jonas Djurstedt är VD för UD Bemanning och började använda ServiceFinder.se i november. Snabbt fick han många nya uppdrag: ”Jag fick ringa min säljare på ServiceFinder.se och be honom stänga av Stockholm, det blev för mycket”.

Ylvas nystartade företag fick en kanonstart med ServiceFinder

Ylva Janse startade sin bokföringsbyrå och fick ett erbjudande från ServiceFinder samma vecka. Hon bestämde sig för att prova tjänsten och blev positivt överraskad: ”Jag har aldrig någonsin tidigare varit med om ett så effektivt och kostnadseffektivt sätt att få nya kunder.” säger Ylva.

Torsten rekommenderar ServiceFinder till sina vänner

Torsten letade efter en målare för sitt hus, och kunde via ServiceFinder hitta rätt företag – trots att han var på semester i Spanien. Vid hemkomsten kunde arbetet sätta igång. ”Allt gick väldigt smidigt!” säger Torsten.

Bo fick värme i huset – tack vare ServiceFinder

Bo hittade hjälp att montera en värmepump via ServiceFinder

Bo fick aldrig tid att hitta ett företag som kunde installera hans nya värmepump. Så den fick stå i garaget i över ett år. Till slut bestämde han sig för att det fick räcka med kylan och använde ServiceFinder för att hitta rätt företag. ”Nu är det varmt och gott här hemma igen”, säger han.

Barbro hittade duktiga tapetserare via ServiceFinder

Hitta erfarna målare via ServiceFinder

Att tapetsera kan vara svårt och görs bäst av erfarna målare och tapetserare. När Barbro skulle göra om hemma använde hon ServiceFinder. ”Det var första gången jag hittade en hantverkare på det här sättet, och det fungerade jättebra.”