75% av skrivna offerter leder till en affär

Milena på Helgemo Städservice kom i kontakt med ServiceFinder av en ren slump då hon var på jakt efter en städfirma. Sökningen på flyttstäd ledde till ServiceFinders offerttjänst.

Helgemo Städservice startade i december 2010 och det var i januari 2011 som Milena själv tog beslutet att ta kontakt med ServiceFinder. Att starta ett konto gick smidigt, samma dag var tjänsten igång och förfrågningar från konsumenter som eftersökte deras tjänster började strömma in.

På företaget fastnade de för konceptet på ServiceFinder där man fick chansen att komma i kontakt med kunder som sökte sig efter ett kvalitetssäkrat företag. Förhoppningen var att få nya kunder och det var precis vad som hände. Samarbetet gynnade Helgemo Städservice och jobben började rulla in.

Ungefär 75% av de offerter som Helgemo Städservice skickar till offertförfrågningar från ServiceFinder resulterar i en faktisk affär.

Tjänsten är till för att hjälpa företag att hitta kunder som söker deras kompetens, det är enkelt och Helgemo Städservice hittade en bra nivå när det kom till vad för pris som var rimligt att erbjuda kunderna.

”Det bästa med ServiceFinder är den trevliga personalen som arbetar där. De är serviceminded och finns alltid till hands. Bemötandet mot oss leverantör har varit till full belåtenhet och dem är alltid tillmötesgående. Flexibilitet och att vara förstående är nyckeln till en framgångsrik verksamhet, det har ServiceFinder verkligen lyckats med!”

Vill du också få fler uppdrag?
Det är enkelt att ansluta sig till ServiceFinder och du kommer igång direkt. Välj vilka tjänster du erbjuder och var du vill arbeta, därefter skickar vi passande uppdrag till dig.
Klicka här för att lämna en intresseanmälan.