Om ServiceFinder

servicefinders medarbetare

Att hitta rätt tjänsteföretag

ServiceFinder är Sveriges ledande tjänsteförmedling. Vår vision är att det ska vara snabbt, enkelt och tryggt att hitta rätt tjänsteföretag.

Att hitta rätt tjänsteföretag kan ta tid och kräva mycket arbete. Man vet sällan vart man ska börja leta och hur man ska gå tillväga. Samtidigt växer utbudet bland tjänsteföretag och vi ställer allt högre krav på både pris och kvalitet.

Vi förstår att man vill att det ska vara tryggt att hitta företag samtidigt som det ska gå enklare och snabbare än någonsin. Det är därför vi finns till. ServiceFinder vill göra det enklare att både leta och anlita tjänsteföretag. Vi ska vara det självklara valet för konsumenter som letar hjälp till hemmet, arbetsplatsen eller föreningen.

ServiceFinder hjälper gärna till

Hittills har vi hjälpt närmare 200.000 konsumenter att jämföra och välja företag. Sedan 2010 har vi förmedlat drygt en halv miljon prisförslag. Vi har tusentals tjänsteleverantörer anslutna till oss över hela landet inom hundratals kategorier som vill hjälpa just dig – både till de minsta jobben och de mer omfattande.

Använd menyn till vänster för att lära dig mer om oss. Passa på att läsa vår företagshistoria, se filmen om hur vår tjänst fungerar, eller sök någon av våra lediga tjänster.

Vill du vet lite mer om oss och vårt företag så har vi samlat en del extra information på http://www.servicefinder.nu