Hemstädning i Varberg

Anlita en professionell städfirma för hemstädning så får du både ett rent hem och tid med nära och kära. Och med RUT-avdraget kan städningen bli mycket billigare. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från erfarna städföretag - helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar hemstädning i Varberg

 • Flyttstädning i Varberg

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Varberg? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Varberg

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Gardintvätt / Möbeltvätt i Varberg

  RUT

  Behöver du hjälp med gardin- och möbeltvätt? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella tvättfirmor i Varberg.

 • Trappstädning i Varberg

  Låt en städfirma ta hand om trappstädningen i bostadsföreningen eller på företaget. Hos oss får du kontakt med professionella städfirmor i Varberg.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar hemstädning i Varberg

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra städare

Några av våra populära städare

Vanliga frågor och svar om hemstädning

 • Alla tjänsteföretag som ansluter sig till Servicefinder kvalitetssäkras. Först och främst kontrollerar vi att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Sedan kontrollerar vi dagligen att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en annan del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. När konsumenter hittar städföretag via oss blir de alltid tillfrågade om de vill lämna ett omdöme om företaget de valt att anlita. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
  Klicka här om du vill läsa mer om våra företagskontroller.
 • De moment som ingår i en hemstädning skiljer sig mycket mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad hemstädningen ska täcka.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person. Du kan läsa mer om rutavdraget här. Den exakta kostnaden för städhjälp varierar dock. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Vår rekommendation är att boka in möten med företagen för att de ska möjlighet att se uppdraget på plats. På så sätt undviker du oförutsedda kostnader och städfirman kan lämna ett pris på plats.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget! Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 till 50 000 kr även för dig som under 65 år. Har du fyllt 65 år får du dra av 50 000 kronor. Det är företaget som har kontakt med Skatteverket och avdraget ska göras direkt på fakturan. Du får dra av max 50 procent av arbetskostnaden. Tänk på att rut- och rotavdraget räknas ihop om du väljer att utnyttja båda avdragen. Maxtaket är då 50 000 kronor per person och år. Du kan läsa om du uppfyller kraven för att nyttja rutavdraget här.
 • Städhjälp – bekvämt, inte så dyrt och städningen blir ordentligt gjord! Servicefinder ambition är att du ska hitta rätt städfirma direkt på webben, utan att tumma på varken kvaliteten eller budgeten. Ett bra första steg är att fundera över hur ofta du behöver städhjälp. Vill du anlita städhjälp för ett engångstillfälle, inför en flytt eller söker du regelbunden hemstädning? Skapa sedan en kostnadsfri förfrågan där du beskriver ditt behov. Därefter skickas din förfrågan ut till kontrollerade städfirmor i ditt område. Inom kort får du svar från intresserade och kompetenta städfirmor. Det som återstår är att jämföra de städfirmor som svarat dig. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman!

Blogginlägg om hemstädning

Hemstädning

Hemstädning är när man får professionell städhjälp till hemmet. Det kan vara skönt om man upplever det som knepigt att få tiden att räcka till. Dessutom är städning en fysiskt tungt syssla som stjäl mycket energi från arbete, familj och fritid. Ett rent och välstädat hem är nödvändigt i ett hälsoperspektiv. Damm är ofta en bidragande orsak till att bland annat pälsdjursallergener och bakterier sprids omkring oss. Genom att städa minskar alltså risken att du påverkas.

Anlita en städfirma som tar hand om hemstädningen. Det kan vara allt ifrån dammsugning till att tvätta fönster, våttorka golv och tömma sopor. En del nöjer sig med hemstädning en gång i månaden, medan andra vill få städhjälp varje vecka. RUT-avdraget gör även att allt fler kan anlita städföretag. Hemstädning gör att du kan komma hem till en nystädad och fräsch bostad.

Varberg

Utmed den Halländska kusten ligger kommunen Varberg och småstaden med samma namn. Varberg har cirka 58000 invånare och kallas ibland för Sveriges Kurort. Inne i och runt Varberg kan du finna många med Hotell, SPA-anläggningar och mysiga B&B - till vilka en hel del behövande reser under sommaren för att koppla av och njuta av det den fina kurorten har att ge. För den som vill ha mer permanent boende i Varberg eller bara skulle vilja ha någonstans att sova för natten finns självklart alternativ i det mesta från bostadsrätter till campingplatser.