Hemstädning i Hallsberg

Att anlita en städfirma är en bra lösning för att få ihop vardagen. Servicefinder hjälper dig att få kontakt med bra städfirmor nära dig. Börja med att skapa en gratis förfrågan. Sedan behöver du bara jämföra företagen och välja den bästa för jobbet.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 378
  Pågående jobb
 • 18 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar hemstädning i Hallsberg

 • Flyttstädning i Hallsberg

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Hallsberg? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Hallsberg

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Gardintvätt / Möbeltvätt i Hallsberg

  RUT

  Behöver du hjälp med gardin- och möbeltvätt? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella tvättfirmor i Hallsberg.

 • Golvvård i Hallsberg

  RUT

  Letar du företag i Hallsberg som arbetar med golvvård? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella golvvårdare nära dig.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar hemstädning i Hallsberg

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra städare

Några av våra populära städare

Vanliga frågor och svar om hemstädning

 • Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
 • De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

 • Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädning

Hemstädning

Hemstädning är professionell städhjälp i hemmet. Det blir en skön avlastning om man upplever det som svårt att få tiden att räcka till. För många är städning en fysiskt tungt syssla som stjäl mycket energi från arbete, familj och fritid. Ett rent och välstädat hem är nödvändigt för att bibehålla en god hälsa. Damm är ofta en bidragande orsak till att till exempel mögel och pollen sprids omkring oss. Genom att städa minskar således risken att du blir sjuk.

En städfirma kan hjälpa dig med det mesta inom hemstädning. De kan göra allt ifrån dammsugning till att tvätta fönster, våttorka golv och diska. För vissa räcker det med avlastning månadsvis, medan andra känner ett behov av att få hemstädning varje vecka. Tack vare RUT-avdraget kan allt fler anlita städfirmor. Med hemstädning kan du komma hem till en nystädad och fräsch bostad.

Hallsberg

Orten Hallsberg ligger i landskapet Närke och är centralort i Hallsbergs kommun. Kommunen erbjuder många väg- och tågkommunikationer. Flertalet mindre vägar ger även goda förutsättningar för en cykeltur. Hallsbergs kommun består av sex tätorter där det bor totalt 15000 invånare. Näringslivet är starkt och varierat. Det finns tillverkningsföretag, industrier och flera service- och handelsföretag. Allt som allt finns det ungefär 1200 registrerade företag.

I Bergööska huset går det att skåda vackra väggmålningar av Carl Larsson. Huset är från 1880-talet och ritat av arkitekten Ferdinand Boberg. För barnen finns det flera aktiviteter i Children´s Upptäckarhuset. Där får barnen förena nytta med nöje. De kan till exempel testa klätterväggen och lära sig mjölka en ko. I Hallsberg finns även en välbesökt badanläggning. Det finns simhall, gym och bastu. Människor i alla åldrar kan plaska runt i någon av badanläggningens fem pooler. På sommaren finns det även tillgång till en utomhusbassäng - ett självklart alternativ på varma sommardagar!