Hemstädning i Ljungby

Anlita en professionell städfirma för hemstädning så får du både ett rent hem och tid med nära och kära. Och med RUT-avdraget kan städningen bli mycket billigare. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från erfarna städföretag - helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar hemstädning i Ljungby

 • Flyttstädning i Ljungby

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Ljungby? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Ljungby

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Gardintvätt / Möbeltvätt i Ljungby

  RUT

  Behöver du hjälp med gardin- och möbeltvätt? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella tvättfirmor i Ljungby.

 • Lokalvård i Ljungby

  Letar du städhjälp till företaget? Då kan lokalvård vara svaret. Beskriv ditt behov och få svar från upp till 5 duktiga företag i Ljungby.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar hemstädning i Ljungby

Alla förfrågningar

Vanliga frågor och svar om hemstädning

 • Alla tjänsteföretag som ansluter sig till Servicefinder kvalitetssäkras. Först och främst kontrollerar vi att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Sedan kontrollerar vi dagligen att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en annan del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. När konsumenter hittar städföretag via oss blir de alltid tillfrågade om de vill lämna ett omdöme om företaget de valt att anlita. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
  Klicka här om du vill läsa mer om våra företagskontroller.
 • De moment som ingår i en hemstädning skiljer sig mycket mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad hemstädningen ska täcka.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person. Du kan läsa mer om rutavdraget här. Den exakta kostnaden för städhjälp varierar dock. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Vår rekommendation är att boka in möten med företagen för att de ska möjlighet att se uppdraget på plats. På så sätt undviker du oförutsedda kostnader och städfirman kan lämna ett pris på plats.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget! Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 till 50 000 kr även för dig som under 65 år. Har du fyllt 65 år får du dra av 50 000 kronor. Det är företaget som har kontakt med Skatteverket och avdraget ska göras direkt på fakturan. Du får dra av max 50 procent av arbetskostnaden. Tänk på att rut- och rotavdraget räknas ihop om du väljer att utnyttja båda avdragen. Maxtaket är då 50 000 kronor per person och år. Du kan läsa om du uppfyller kraven för att nyttja rutavdraget här.
 • Städhjälp – bekvämt, inte så dyrt och städningen blir ordentligt gjord! Servicefinder ambition är att du ska hitta rätt städfirma direkt på webben, utan att tumma på varken kvaliteten eller budgeten. Ett bra första steg är att fundera över hur ofta du behöver städhjälp. Vill du anlita städhjälp för ett engångstillfälle, inför en flytt eller söker du regelbunden hemstädning? Skapa sedan en kostnadsfri förfrågan där du beskriver ditt behov. Därefter skickas din förfrågan ut till kontrollerade städfirmor i ditt område. Inom kort får du svar från intresserade och kompetenta städfirmor. Det som återstår är att jämföra de städfirmor som svarat dig. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman!

Blogginlägg om hemstädning

Hemstädning

Hemstädning är professionell städhjälp i hemmet. Det kan vara skönt om man känner det som knepigt att få vardagen att få ihop. För många är städning fysiskt påfrestande och en syssla som stjäl mycket energi från arbete, familj och fritidsintressen. Ett rent och välstädat hem är nödvändigt för att bibehålla en god hälsa. På grund av damm är det vanligt att bland annat pälsdjursallergener och bakterier sprids i våra hem. Varje gång hemmet blir städat minskar alltså risken att du påverkas.

Låt en städfirma utföra hemstädning i ditt hem. Det kan vara allt ifrån rengöring av ytor till att tvätta fönster, moppa golv och tömma sopor. En del nöjer sig med hemstädning månadsvis, medan andra vill få städhjälp varje vecka. RUT-avdraget gör även att allt fler kan anlita städföretag. Hemstädning gör att du kan komma hem till en nystädad och fräsch bostad.

Ljungby

I Kronobergs län ligger Ljungby beläget med dess invånarantal om 27000. Framstående författare från staden är Folke Fridell, Lennart Williams och Sölve Rydell. Konstnären och författaren Sven Ljungberg från Ljungby har ett eget museum som kallas för Ljungbergmuseet. Svenska Wascator Electrolux och Strålfors är några av industriföretagen som finns i Ljungby. Vid handelsområdet Ljungby Porten intill E4:an finns kända firmor som exempelvis matvarubutiken City Gross och skräpmatkedjan Sibylla.