Grafisk Design i Stockholm

Här kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med professionella företag inom grafisk design. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från erfarna designers. Det är helt gratis och inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Jobbet klart några dagar efter att jag använt Servicefinder

  Peter B, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 706
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar grafisk design i Stockholm

 • Datorhjälp / Datorservice i Stockholm

  RUT

  Behöver du datorservice eller datorhjälp i Stockholm? Vi förmedlar kontakt med proffs som ger IT-support, utför installationer och reparationer.

 • Programmering i Stockholm

  Letar du programmerare i Stockholm? Servicefinder hjälper dig få kontakt och jämföra offerter från experter inom programmering.

 • Sökmotoroptimering i Stockholm

  Behöver du hjälp med att synas på sökmotorer som t ex Google? Ta hjälp av en expert på sökmotoroptimering. Hos oss hittar du SEO-proffsen i Stockholm.

 • Webbdesign i Stockholm

  Förnya din hemsida med webbdesign. Lämna en förfrågan hos Servicefinder och få upp till fem offerter från olika webbdesigners i Stockholm.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar grafisk design i Stockholm

Alla förfrågningar

Några av våra populära formgivare

Infid AB
Hammarö

Boreal Tech AB
Göteborg

LF-STÄD
Falkenberg

Visionmate AB
Stockholm

Bärlin Design
Bergsjö

Woost AB
Lidingö

Swed IT Service
Enskede

Grafisk Design

Grafisk design eller grafisk formgivning är ett ganska vitt begrepp som täcker in en mängd designmässiga områden som exempelvis typografi, kalligrafi - konsten att skriva vackert, layout, formgivning, illustration, framtagande av hela grafiska profiler och mycket mer.

Det handlar om att med bild- och textspråk framföra sitt budskap eller hjälpa mottagaren att förstå budskapet. Cap&Design är den enda svenska tidningen som enbart handlar om just grafisk design och formgivning.

Det finns många principer för grafisk design. Några av dem är: textutformning och placering, mönster, form, balans, proportioner, kontrast, färg och färgbalans, konturer och ytegenskaper, upprepning och rörelse.

Vi brukar tänka på grafisk design eller formgivning i samband med framtagande av användargränssnitt för datorer, webbsajter, reklam och trycksaker, förpackningar, fotografi och filmer osv. Eftersom området är så brett finns det många titlar att hitta inom grafisk formgivning. Exempel är "art director (AD)", "illustratör", "typograf" osv beroende på inom vilket speicalområde man är aktiv.

Hos Servicefinder har vi många som kan hjälpa dig inom den grafiska designen, inte bara i Stockholm

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

I Stockholms kommun bor cirka 847000 människor, men i hela storstockholm är antalet invånare hela två miljoner.

I staden finns många berömda byggnader däribland Drottningholms slott från 1600-talet där kungen och drottnigen bor och som finns med på UNESCO:s världsarvslista, Ericsson Globe som är är en stor nöjes- och sportarena, samt Stockholms stadshus som invigdes 1923.

Över en miljon turister kommer till Stockholm årligen och av dem är det många som besöker stadsdelen Gamla stan. Stadsdelen är Stockholms ursprungliga stadskärna och grundades redan på 1200-talet. Här kan du vandra i medeltida kullerstensgränder och njuta av mysiga caféer och souvenirbutiker.

Utanför Stockholm ligger Östersjöns vackra skärgård med 30. 000 öar och holmar och bland de mest besökta platserna där hör Sandhamn, Utö, Möja, Grinda och Vaxholm.