Grafisk Design i Partille

Här kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med professionella företag inom grafisk design. Lämna en förfrågan nedanför så får du offerter från erfarna designers. Det är helt gratis och inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 787
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar grafisk design i Partille

 • Datorhjälp / Datorservice i Partille

  RUT

  Behöver du datorservice eller datorhjälp i Partille? Vi förmedlar kontakt med proffs som ger IT-support, utför installationer och reparationer.

 • Programmering i Partille

  Letar du programmerare i Partille? Servicefinder hjälper dig få kontakt och jämföra offerter från experter inom programmering.

 • Sökmotoroptimering i Partille

  Behöver du hjälp med att synas på sökmotorer som t ex Google? Ta hjälp av en expert på sökmotoroptimering. Hos oss hittar du SEO-proffsen i Partille.

 • Webbdesign i Partille

  Förnya din hemsida med webbdesign. Lämna en förfrågan hos Servicefinder och få upp till fem offerter från olika webbdesigners i Partille.

Alla kategorier

Några av våra populära formgivare

Infid AB
Hammarö

Boreal Tech AB
Göteborg

Woost AB
Lidingö

LF-STÄD
Falkenberg

Visionmate AB
Stockholm

Netbross AB
Sollentuna

Swed IT Service
Enskede

Grafisk Design

Grafisk formgivning, eller grafisk design som det ofta kallas är ett ganska vitt begrepp som täcker in en mängd designmässiga områden som exempelvis typografi, kalligrafi - konsten att skriva vackert, layout, formgivning, illustrationer, framtagande av hela grafiska profiler och många andra mer specifika yrkesområden.

Grafisk formgivning eller grafisk design handlar om att genom bildspråk och text förmedla sitt budskap eller hjälpa mottagaren att förstå budskapet. Cap&Design är den enda svenska tidningen som är helt dedikerad just grafisk design och formgivning.

Det finns många principer för grafisk design. Några av dem är: textens placering och utformning, mönster, form, balans, proportioner, kontrast, färg och färgbalans, rörelse, upprepning och själva ytans egenskaper och konturer.

Man tänker ofta på grafisk formgivning och design i samband med framtagande av användargränssnitt för datorer, sajter på nätet, printreklam och tryckta medier, förpackningar, foto och film. Eftersom området är så brett finns det många titlar att hitta inom grafisk formgivning. Exempel är "art director (AD)", "illustratör", "typograf" osv beroende på inom vilket speicalområde man är aktiv.

De grafiska designbyråer som är verksamma över hela landet bevakar säkerligen även Partille, så du behöver inte vara orolig för att missa de större designbyråerna när du lämnar en offertförfrågan här på Servicefinder

Partille

Partille är centralort och kommundel i Partille kommun och räknas även till tätorten Göteborg. Invånarantalet i Partille uppgår till 35000. Världens största årliga turnering i handboll hålls i Partille, nämligen Partille Cup. Partille Cup grundades av IK Sävehof år 1970. Partille Cup spelas årligen under andra veckan i juli månad av ungdomar mellan 10 och 21 år gamla. Partille må vara en liten kommun till utsidan, men har trots detta närmare 2900 verksamma firmor. Inom näringsidkandet finns det uppåt 400 olika branscher. Flera kända personer har ursprung i Partille, däribland sångerskan Sofia Källgren, fotbollsspelarna Bebben Johansson och Kim Källström och skådespelerskan Sissela Kyle.