Golvslipning i Solna

Golvslipning är det enklaste sättet att snygga upp ditt golv. Lämna en offertförfrågan nu så kan du inom kort kontaktas av proffs i ditt område. Det är helt gratis och inte bindande att begära en offert.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Tror inte vi hade lyckats få hjälp innan semestern utan er!

  Kristina J, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 956
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar golvslipning i Solna

 • Badrumsrenovering i Solna

  ROT

  Hjälp med vattenskada? Byta från dusch till badkar? Ta in offerter från hantverkare i Solna som hjälper dig renovera badrum eller andra våtutrymmen!

 • Elektriker i Solna

  ROT

  Letar du efter elektriker i Solna? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Solna

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Solna? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Solna

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Solna.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar golvslipning i Solna

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra golvslipare

Några av våra populära golvslipare

Vanliga frågor och svar om golvslipning

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

Golvslipning

Det har i många år varit en hårdsam process för hantverkaren att genomföra golvslipning. Golvsliparen måste ha många års vana av golvslipning. Det frisläpps dessutom mindre partiklar av damm i luften som golvsliparen andas in, vilket kan ge cancer och andra sjukdomar. Det bästa är att hyra in en golvslipare som kollar av ditt golv och noterar vad som behövs för att du ska bli helnöjd. På Servicefinder skickar du enkelt en förfrågan, som vi behandlar och tar fram minst en golvslipare i Solna som klaffar med dina behov. Inom kort mottager du offerter, där du kan välja vilken entreprenör du önskar att anlita.

Sett ur miljötänk såväl som ekonomiskt, är det en god idé att slipa golvet framför att köpa nytt. Dagens entreprenörer inom golvslipning, utför alltifrån golvslipning, golvbyte såväl som underhåll av redan befintliga golv. Var tionde, femtonde år bör golvet slipas eftersom lacken slitits ned.

Det är inte direkt enkelt att slipa ett golv. Det är nödvändigt med hög sakkunnighet gällande de tekniker som ska nyttjas under golvslipningen såväl som vilka maskiner och produkter som ska användas under procedurens gång.

För att golvslipningen ska bli så bra som möjligt, krävs det en erfaren golvslipare som hanterar golvet. Här på Servicefinder hittar du lätt en golvslipare i Solna genom att skicka en förfrågan.

Solna

Solna kommun tillhör Stockholms län och har en population på 68000 personer. Kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel bor i Solna kommun.

När man är på visit i Solna, ska man inte missa Huvudsta gamla slott eller den nya stadsdelen Frösunda. I Frösunda finns många butiker, restauranger och fik.

Under 2010 slog över 700 nya företag upp portarna i Solna. Livsmedelsindustrin har sitt centrum i Solna. Coop Sverige, ICA och Hemköp med flera, är några av Sveriges största affärskedjor som har sina huvudkontor i Solna.