Golvslipning i Nykvarn

Golvslipning är det enklaste sättet att snygga upp ditt golv. Lämna en offertförfrågan nu så kan du inom kort kontaktas av proffs i ditt område. Det är helt gratis och inte bindande att begära en offert.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 743
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar golvslipning i Nykvarn

 • Elektriker i Nykvarn

  ROT

  Letar du efter elektriker i Nykvarn? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Nykvarn

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Nykvarn? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Nykvarn

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Nykvarn.

 • Rörmokare i Nykvarn

  ROT

  Söker du rörmokare som kan hjälpa dig med omläggning av rör och reparation av läckage? Servicefinder hjälper dig hitta pålitliga rörmokare i Nykvarn.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar golvslipning i Nykvarn

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra golvslipare

Några av våra populära golvslipare

Cristall Allservice
Södertälje

Homemaking
Huddinge

Boreal Tech AB
Göteborg

Sameev.S
Hässelby

JOHAMAR BYGG AB
Kungsängen

Oleg's Bygg & Allservice
Västerhaninge

Vanliga frågor och svar om golvslipning

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

Golvslipning

Golvslipning har under lång tid varit mycket påfrestande då dess betungande last på hantverkarna innebär små dammpartiklar och kemikalier som blir luftburet. Det är cancerframkallande och ohälsosamt att andas in dessa partiklar. Det krävs en omfattande skicklighet att utföra golvslipning och på så sätt är det en god idé att ta in en golvslipare med långvarig kompetens inom branschen. Genom att sända en förfrågan om golvslipning, får du snart minst en offert från en entreprenör i Nykvarn som vill ta sig an ditt golv.

Sett ur ett miljöperspektiv såväl som plånboksskrall, är det en god idé att slipa golvet framför att köpa nytt. Dagens golvslipare, utför alltifrån golvslipning, golvbyte såväl som skötsel av redan förekommande golv. Var tionde, femtonde år bör golvet slipas eftersom lacken slitits ned.

Det är inte så lätt som man kan tro att slipa ett golv. Det krävs nämligen hög sakkunnighet gällande de tekniker som ska brukas såväl som vilka maskiner och produkter som ska användas under procedurens gång.

Golvslipning kräver erfarenhet och skicklighet och därför är det väsentligt att hyra in en golvslipare för bästa möjliga slutresultat. Vi på Servicefinder erbjuder chanser för dig att finna den golvslipare du behöver i Nykvarn. Detta gör du okomplicerat genom att sända en förfrågan på vår hemsida.

Nykvarn

I Södermanland ligger tätorten Nykvarn, som även är huvudort i Nykvarns kommun. Om man ser till invånarantalet på 9000 är Nykvarn den minsta kommunen i Stockholms län. Det är enkelt att ta sig till Södertälje, som bara ligger 1,5 mil bort. Spårledes med tåg transporterar man sig snabbt och enkelt till Stockholm och Eskilstuna. En färd med Svealandsbanan tar 30 minuter. Den geografiska placeringen gör det till en bra plats för nya företag att etablera sig. Inom det lokala näringslivet finns det 500 registrerade företag. Kommunen ingår i Stockholm Business Alliance, som har bildats för att utveckla det lokala och regionala näringspolitiska arbetet i regionen. Internationellt går kommunernas partnerskap under varumärket Stockholm - The Capital of Scandinavia.

På fritiden erbjuder Nykvarn många aktiviteter som förgyller vardagen. I en av Sveriges renaste sjöar, Yngern, finns ett flertal sällsynta och hotade djurarter. Under vintern passar sjön perfekt för en skridskofärd. För de allra minsta är Lådbilslandet en populär turistattraktion. Där kan barnen sätta gasen i botten och köra runt. Som bevis på god bilkörning får de ett körkort med sig hem. Den som inte kan motstå sötsaker får absolut inte missa att göra ett besök på Taxinge Slott, även kallat Kakslottet. I slottet finns nämligen norra Europas största kakbord. Du kan frossa i över 40 olika bröd och bakelser.