Golvslipning i Landskrona

Golvslipning är det enklaste sättet att snygga upp ditt golv. Lämna en offertförfrågan nu så kan du inom kort kontaktas av proffs i ditt område. Det är helt gratis och inte bindande att begära en offert.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Funkade väldigt bra. Fem företag inom några timmar!

  Johan L, Juni 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 753
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar golvslipning i Landskrona

 • Elektriker i Landskrona

  ROT

  Letar du efter elektriker i Landskrona? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Landskrona

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Landskrona? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Landskrona

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Landskrona.

 • Rörmokare i Landskrona

  ROT

  Söker du rörmokare som kan hjälpa dig med omläggning av rör och reparation av läckage? Servicefinder hjälper dig hitta pålitliga rörmokare i Landskrona.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar golvslipning i Landskrona

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra golvslipare

Några av våra populära golvslipare

Vanliga frågor och svar om golvslipning

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

Golvslipning

Det har i många år varit en slitsam process för golvsliparen att utföra golvslipning. Den som slipar golvet måste ha flera års vana av golvslipning. Det frisläpps dessutom mindre partiklar av damm i luften som hantverkaren andas in, vilket kan medföra cancer och andra sjukdomar. Det klokaste valet är att anlita en golvslipare som kollar av ditt golv och noterar vad som är nödvändigt att bruka för att du ska bli helnöjd. På Servicefinder skickar du kvickt en förfrågan, som vi behandlar och tar fram minst en golvslipare i Landskrona som passar dina önskemål. Inom kort mottager du offerter, där du kan välja vilken entreprenör du vill att anlita.

Sett ur ett miljöperspektiv såväl som plånboksskrall, är det en god idé att slipa golvet framför att köpa nytt. Dagens entreprenörer inom golvslipning, genomför alltifrån golvslipning, golvbyte såväl som service av redan befintliga golv. Var tionde, femtonde år bör golvet slipas eftersom lacken slitits ned.

Golvslipning är en komplicerad bearbetning för den som inte är kunnig inom området. Golvslipning handlar inte enbart om att slipa golvet med lämplig slipmaskin, utan det behövs även rätt produkter för själva slipningen såväl som till ytbehandlingen som ska utföras.

Golvslipning kräver erfarenhet och skicklighet och därför är det väsentligt att hyra in en golvslipare för ett bra resultat. Vi på Servicefinder möjliggör chanser för dig att finna den golvslipare du är i behov av i Landskrona. Detta gör du enkelt genom att sända en förfrågan på vår hemsida.

Landskrona

Landskrona ligger i Skåne och har en population om 42000. En isande vinter 1920, samlades över 20.000 svanar i Landskronas hamn för att bli mätta av speciell grosshandlare som tyckte synd om de hungriga liven. Då svanarna blev så många, ställde grosshandlaren till med insamlingar, bland annat utanför Malmös biografer. Den mångsidiga tv-profilen Johan Östberg kommer från Landskrona. Populära platser i Landskrona är Landskrona Konsthall såväl som Glumslövs backar.