Glasmästare i Västerås

Lämna en förfrågan om du vill få professionell hjälp från erfarna glasmästare. Vi ser till att du inom kort får offerter från proffs i ditt område. Det kostar inget att lämna en förfrågan, och du bestämmer själv vem som får uppdraget.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 378
  Pågående jobb
 • 18 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar glasmästare i Västerås

 • Elektriker i Västerås

  ROT

  Letar du efter elektriker i Västerås? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Västerås

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Västerås? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Västerås

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Västerås.

 • Rörmokare i Västerås

  ROT

  Söker du rörmokare som kan hjälpa dig med omläggning av rör och reparation av läckage? Servicefinder hjälper dig hitta pålitliga rörmokare i Västerås.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar glasmästare i Västerås

Alla förfrågningar

Några av våra populära glasmästare

Vanliga frågor och svar om glasmästare

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om glasmästare

Glasmästare

Glasmästaren är nödvändig inom många områden. Det kan handla om ett defekt fönster eller ett husbygge där formgivningen ska vara måttanpassad och därför kräver exakta. Där kommer glasmästaren in, arbetaren som vet valet av rätt glas och som sätter upp glaset rätt. När du vill hitta en glasmästare, sänder du smidigt iväg en förfrågan här på Servicefinder. Inom några timmar kan du få upp till fem offerter från olika glasmästare. Ange ett cirkamått på den storleksyta du önskar, så kan glasmästaren snabbare delge dig ett prisförslag. Kom ihåg att du kan nyttja ROT-avdrag när du anlitar en glasmästare.

Intressad av att göra om smått i köket och känna av en mer exklusiv känsla där? Då kan du anlita en glasmästare som bryter ut kaklet ovanför köksbänken och satsa på en glasskiva över samma område. Detta ordnar en glasmästare på ett snabbt och effektivt sätt med ett snyggt resultat. Det förmånliga med glas istället för kakel är att man besparas på alla fogar och smuts som kan fastna där. Det är också enkelt att göra rent glas. Att jobba med glas handlar inte enbart om att beskära, utan även om infästning och bred kännedom kring olika glas och dess kvalitet. Glasmästaren kan även jobba efter specialbeställningar av glas som omfattar hela väggar eller tak.

Västerås

Västerås, på Mälarens norra sida är en av en riktigt gammal stad, och grundades redan år 990. Med sina 137000 invånare är Västerås en av vårt lands tio största städer och är ungefär lika stort som Örebro, om man bara ser till befolkningsmängd.

Numera huserar nästan 4000 aktiva aktiebolag i Västerås. Bland dem hittar man en del kända som ABB, Bombardier, och ICA. Självklart hittar vi på ServiceFinder även glasmästare i Västerås och som med nästan alla större orter i vårt avlånga land så matchar vi i Västerås åtskilliga leverantörer inom olika branscher.

En av europavägarna, E18, passerar Västerås och de största grannarna inkluderar Örebro via Köping och Arboga västerut, Örebro västerut, med Köping och Arboga längs vägen samt Enköping om man siktar mot Stockholm och östkusten. Lika nära fågelvägen ligger Eskiltuna, men väg 56 tar en mindre omväg runt mälarens västra del.

Västerås kallas ofta lite skämtsamt för gurkstaden sedan Västeråsgurkan odlades här i stor omfattning på sjuttonhundratalet.