Gardintvätt-Möbeltvätt i Jönköping

Använd vår tjänst för att snabbt och enkelt få offerter från kvalitetssäkrade proffs. Lämna en förfrågan nu så får du inom kort svar från experter inom gardin och möbeltvätt. Det är helt gratis och utan förpliktelser.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar gardintvätt-möbeltvätt i Jönköping

 • Flyttstädning i Jönköping

  RUT

  Letar du efter professionell flyttstädning i Jönköping? Få gratis offerter från upp till 5 företag, jämför omdömen och välj rätt städfirma för jobbet.

 • Fönsterputs i Jönköping

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Hemstädning i Jönköping

  RUT

  Behöver du hjälp med hemstädning i Jönköping? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

 • Trappstädning i Jönköping

  Låt en städfirma ta hand om trappstädningen i bostadsföreningen eller på företaget. Hos oss får du kontakt med professionella städfirmor i Jönköping.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar gardintvätt-möbeltvätt i Jönköping

Alla förfrågningar

Vanliga frågor och svar om möbeltvätt

 • Alla tjänsteföretag som ansluter sig till Servicefinder kvalitetssäkras. Först och främst kontrollerar vi att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Sedan kontrollerar vi dagligen att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en annan del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. När konsumenter hittar städföretag via oss blir de alltid tillfrågade om de vill lämna ett omdöme om företaget de valt att anlita. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
  Klicka här om du vill läsa mer om våra företagskontroller.
 • De moment som ingår i en hemstädning skiljer sig mycket mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad hemstädningen ska täcka.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person. Du kan läsa mer om rutavdraget här. Den exakta kostnaden för städhjälp varierar dock. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Vår rekommendation är att boka in möten med företagen för att de ska möjlighet att se uppdraget på plats. På så sätt undviker du oförutsedda kostnader och städfirman kan lämna ett pris på plats.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget! Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 till 50 000 kr även för dig som under 65 år. Har du fyllt 65 år får du dra av 50 000 kronor. Det är företaget som har kontakt med Skatteverket och avdraget ska göras direkt på fakturan. Du får dra av max 50 procent av arbetskostnaden. Tänk på att rut- och rotavdraget räknas ihop om du väljer att utnyttja båda avdragen. Maxtaket är då 50 000 kronor per person och år. Du kan läsa om du uppfyller kraven för att nyttja rutavdraget här.
 • Städhjälp – bekvämt, inte så dyrt och städningen blir ordentligt gjord! Servicefinder ambition är att du ska hitta rätt städfirma direkt på webben, utan att tumma på varken kvaliteten eller budgeten. Ett bra första steg är att fundera över hur ofta du behöver städhjälp. Vill du anlita städhjälp för ett engångstillfälle, inför en flytt eller söker du regelbunden hemstädning? Skapa sedan en kostnadsfri förfrågan där du beskriver ditt behov. Därefter skickas din förfrågan ut till kontrollerade städfirmor i ditt område. Inom kort får du svar från intresserade och kompetenta städfirmor. Det som återstår är att jämföra de städfirmor som svarat dig. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman!

Blogginlägg om möbeltvätt

Gardintvätt-Möbeltvätt

Om du behöver få en möbel rengjord ska du vända dig till en professionell tvättfirma som utför möbeltvätt. Företaget använder sig av effektiva redskap och effektfull utrustning för en hållbar rengöring. Du kan få hjälp med tvätt, reparation och flamskyddsbehandling av textilier. Vill du ha en möbel tvättad kan företaget ordna rengöring, reparation och impregnering. Många företag använder kolsyra för att effektivt få bort damm och smuts från möbeltyget. Med kolsyran uppstår en stark reaktion som rengör noggrant, men som inte skadar dina möbler.

När du behöver tvätta dina gardiner eller möbler ska du vända dig till oss på Servicefinder, vi hjälper dig att hitta en kunnig tvättfirma!

Jönköping

Drömlikt belägen på Vätterns nedre spets finner man Jönköping. Jönköping är Smålands mest folktäta stad med ett invånarantal på omkring 127000 invånare och är även huvudorten i Jönköpings län. Staden är rikets största till ytan och har under åren vuxit samman med grannstäder. I fråga om utbildning i Jönköping erbjuder Högskolan i Jönköping ett brett utbud av fina utbildningar.

En bit upp från Jönköping utmed Vätterns östra stränder finner man Gränna. Gränna är vida omtalat för sina polkagrisar och karameller. Fortsätter man sedan norrut längs motorvägen och passerar Linköping, är man fort i Norrköping och efter det Stockholm.

Utöver godis kan även Jönköping kommun bjuda på historia. Tar man in på något av de hotell som finns runtom Gränna kan man besöka slottsruinen i Brahehus och Visingsö.