Aktiva förfrågningar

 • Tvättmaskin och toalett är kopplade och nu bubblar det i toaletten när tvättmaskinen är igång.
  Kommun
  Lund
 • Gäller delvis renovering av kök.
  Sätta upp underskåp från IKEA kök. Kakla, koppla in spis, kyl, diskmaskin och lägga klinkers på golvet
  Kommun
  Sundbyberg
 • Byte efter vattenskada i parkett och isolation.
  Kommun
  Södertälje
  Min fru och jag har omfattande renoveringsplaner för vår bostad i Oxie, och vi behöver professionell VVS hjälp med två badrum samt tvättstuga. Tvättstugan och ett badrum ligger bredvid varandra på betongbjälklag. Andra badrummet är precis över tvättstugan på andra våningen på träbjälklag. Rivning pågår. Placering av toalett, dusch, tvättställ kan diskuteras på plats beroende på hur enkelt det är med rördragning och annat. 3 Golvbrunnar behöver bytas samt alla kranvattenrör. Fördelarskåp till vatten måste installeras. Alla avloppsrör behöver ändras på, evt bytas. Fjärrvärme finns, och där måste ändras på rören också. Ingen golvvärme finns eller ska installeras. I första hand är endast nödvändigt med placering av golvbrunnar, avlopp och draga alla vattenrör, så att annat arbete kan börjas på. Vattenblandare och andra detaljer kan diskuteras sedan. - Arbetet måste göras i perioden antigen 10 till 21 Juni eller 15 Augusti till 13 September.
  Om möjligt, vill vi gärna begära offert på elektrikerarbete också.
  Jag jobbar i utlandet och kan ta emot er efter 5. Juni för att diskutera arbetet i detalj. Om ni ringer mig, vänligen lämna besked, om jag inte kan komma åt mobilen. Sedan kan jag ringa upp er.
  Kommun
  Malmö
  Nyckelfrågor 25 kvm Attefallshus inklusive grunden, bygganmälan och lösning för enskild vatten och avlopp. Huset kommer stå högst upp på berget. Ca 7 meter ovanför mark. Så tillgängligheten är begränsad. Vi är öppna för all förslag om huset ska byggas i trä eller betong. Huset ska innehålla ett badrum, litet kök, sovluft och allrum. Jag lämnar en länk på ett liknande Attefallshus så att ni ser hur vi har ungefär tänkt att huset ska se ut. Med tanke på att utseendet och färgen ska matcha vår huvudbyggnad.
  Ni får självklart titta på platsen innan ni lämnar offert.

  Länk:
  https://jorntrahus.se/husmodell/attefallshus-klassisk-deluxe/
  Kommun
  Huddinge
 • Jag har en villa med betongtak (plattor). Det behövs en besiktning och rengöring av pannorna samt målning.
  Kanske kommer vissa betongplattor att behövas bytas ut?
  Kommun
  Kungsbacka
  I Abbekås önskar jag få innertaket på nedre våningen av ett hus spacklat och målat. Idag är det gipsplattor med "spår" emellan, jag önskar få innertaket helt slätt och därefter målat. ca 55-60 m2. Har inte flyttat in ännu, får tillgång till huset 14 juni och önskar hjälp så snart det är möjligt.

  Andra saker jag söker offerter för är byte av golv, byte av innerdörrar och lister, platsbygga hyllor (skruva fast), kakla badrumsväggar mm.
  Kommun
  Skurup
 • Har marktegel som har satt sig.
  Kommun
  Lund
 • Full installation av diskmaskin i bostadsrättsförening där allt ska vara förberett (enligt BRF) med el, rör och vattenavstängning på kran.
  Full installation av tvättmaskin samt bortforsling av gammal maskin som i nuläget är inkopplad i el-dosa på vägg.
  Kommun
  Huddinge