XSIR Bygg o Allservice STHLM AB logo

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB

Dina önskemål till Rätt Pris och Kvalité

Presentation

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB utför Totalrenovering, allt från "små" till "stora" uppdrag.

- Målning (inomhus+fasad)
- Tapetsering
- Spackling
- Golvläggning (All slags)
- Kakelläggning
- Murning
- Altan
- Trappa
- Rivning
- Montering av dörrar
- Uppsättning av väggar
- Tillverkning av möbler i Trä
- El med Behörighet

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB kan ni lita på att jobbet kommer att utföras som det skall utan att man hoppar över någon steg, allt enligt Skandinaviska regler. För oss är kunden i fokus, slutresultatet är vad som förväntas. Med oss får ni realistiska priser utan "överraskningar". Dessutom får ni använda våra generösa rabatter till fullo som vi får från byggvaruhusen samt måleributikerna.

Tveka inte höra av er!
4.9  (34 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt XSIR Bygg o Allservice STHLM AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559158-4858
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 34

omdömen

 • Måla om en lägenhet på 87 kvm i Stockholm, 21/12
  Otroligt nöjd med detta företag. Först valde vi att genomföra ett större målningsarbete och vi hade kort tid på oss. Arbetet genomfördes snabbt, effektivt och felfritt. Vi var så nöjda. Därefter anställde vi företaget igen för att göra ytterligare ett snickeriarbete. Man får alltid ett väldigt trevligt och bemötande av Selen. De är flexibla och prisofferten är alltid rimlig. Men bäst av allt, arbetet utförs perfekt!
  Farha
 • Målning av innerväggar i nyproducerat hus i Stockholm, 19-21/12
  Målning av hel villa på 120 kvm innan inflyttning. Med kort varsel kunde Xsir ta sig an ett ganska stort arbete som behövde genomföras på bara 2 dagar. Kanonbra service, rimligt pris men framförallt blev resultatet jättebra. Stort tack och hoppas ni får vila nu i jul efter två väldigt långa arbetsdagar. /Olof&Marie
  Olof
 • Målning av väggar åt företag i centrala Stockholm, 3/12-18
  Lätta att kommunicera med. Bra offert. Snyggt utfört jobb. Vi är nöjda
  Fia
  Svar
  Tack så mycket för förtroendet. Det var ett nöje att arbeta för er, vi är så glada över att ni blev nöjda. Hälsningar från oss alla på XSIR Bygg STHLM AB!
 • Målning av väggar och tak i Huddinge
  Målade om väggar och tak samt spacklade igen massa fula hål. Hålen syns ingenting och jobbet var utmärkt utfört. Extremt snabb och grym service med genuina anställda som vet vad de håller på med.
  Johanna Thulin
  Svar
  Tack Johanna! Inga fula hål kvar och så kommer det att förbli! Stort grattis än en gång till ditt nya fina rum. Vilken underbar kulör du valde! Med Vänliga Hälsningar XSIR Bygg STHLM AB
 • Diverse målning arbete i Stockholm, 1/11
  Lätta att ha att göra med. Kvalitet på arbetet. Punktliga.
  Agneta
  Svar
  Tack för förtroendet Agneta, Kvalité betyder verkligen allt för ett hållbart resultat. Det var så trevligt att träffas, hoppas på att våra vägar korsas igen. Med Vänliga Hälsningar XSIR Bygg STHLM AB