XSIR Bygg o Allservice STHLM AB logo

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB

Dina önskemål till Rätt Pris och Kvalité

Presentation

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB utför Totalrenovering, allt från "små" till "stora" uppdrag.

- Målning (inomhus+fasad)
- Tapetsering
- Spackling
- Golvläggning (All slags)
- Kakelläggning
- Murning
- Altan
- Trappa
- Rivning
- Montering av dörrar
- Uppsättning av väggar
- Tillverkning av möbler i Trä
- El med Behörighet

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB kan ni lita på att jobbet kommer att utföras som det skall utan att man hoppar över någon steg, allt enligt Skandinaviska regler. För oss är kunden i fokus, slutresultatet är vad som förväntas. Med oss får ni realistiska priser utan "överraskningar". Dessutom får ni använda våra generösa rabatter till fullo som vi får från byggvaruhusen samt måleributikerna.

Tveka inte höra av er!
4.9  (34 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt XSIR Bygg o Allservice STHLM AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559158-4858
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 34

omdömen

 • Målning av väggar och tak i Stockholm
  För mig var både pris, bemötande, punktlighet och kvalitet viktiga. XSIR Bygg o Allservice kan jag rekommendera - jag är mycket nöjd med utfört arbete och personalen är trevliga att ha att göra med.
  Gertrud Sundholm
 • Målning av väggar i Stockholm, 23/7
  Xsirbygg hörde av sig till oss samma dag, en lördag (!) och erbjöd sina tjänster. Jag fick ett gott intryck direkt av deras projektledare Selen som var så otroligt trevlig och proffsig. De kom redan morgonen därpå och gav oss en offert. Med sig hade Selen deras makalöst duktiga chefsläkare/ägare. De beskrev vad de tänkte göra och gjorde oss uppmärksamma på alla saker de kunde göra för oss utan att för den skull pracka på oss några tjänster som vi inte ville ha. Det här otroliga företaget målade och tapetserade hela vår stora lägenhet på 6 dagar!!! Det är så makalöst fint hemma hos oss nu! Som en HELT ny lägenhet. Just nu går vi på rosa moln och är helt överlyckliga över resultatet. Tusen tusen tack alla på xsirbygg! Ni är bäst! De har alltså allt, bemötande, kvalitet, bra pris och punktlighet!
  Sanna Löfgren
 • Målning av väggar i Solna, 5/6
  Mycket bra bemötande med proffsig personal som levererade fantastiskt resultat. Vi är jättenöjda och kommer anlita de igen vid behov. Pris: 5/5 Bemötande: 5/5 Resultat: 5/5
  Patrik
 • Målning av två rum på 11,4 och 7,4 kvm i Lidingö
  Skulle anlita igen, utan tvekan.
  Jimmy
 • Renovering av lägenhet på 76 kvm i Stockholm.
  Mycket väl utfört arbete både vad avser kvalitet och pris. Arbetet utfördes helt enligt tidsplanen och man arbetade i alla delar mycket kunnigt och seriöst. Utmärkt kundbemötande och mycket bra i kontakten med närboende som kunde störas av arbetet. Dessutom offererade företaget lägst pris av samtliga fem anbudsgivare, hämtade allt material och bjöd oss helt på den egna rabatten för allt material. Mot denna bakgrund ger vi företaget och dess företrädare utmärkta rekommendationer. Det är mycket tryggt och på alla sätt positivt att anlita detta företag.
  Andreas Tidström