XSIR Bygg o Allservice STHLM AB logo

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB

Dina önskemål till Rätt Pris och Kvalité

Presentation

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB utför Totalrenovering, allt från "små" till "stora" uppdrag.

- Målning (inomhus+fasad)
- Tapetsering
- Spackling
- Golvläggning (All slags)
- Kakelläggning
- Murning
- Altan
- Trappa
- Rivning
- Montering av dörrar
- Uppsättning av väggar
- Tillverkning av möbler i Trä
- El med Behörighet

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB kan ni lita på att jobbet kommer att utföras som det skall utan att man hoppar över någon steg, allt enligt Skandinaviska regler. För oss är kunden i fokus, slutresultatet är vad som förväntas. Med oss får ni realistiska priser utan "överraskningar". Dessutom får ni använda våra generösa rabatter till fullo som vi får från byggvaruhusen samt måleributikerna.

Tveka inte höra av er!
4.9  (34 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt XSIR Bygg o Allservice STHLM AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559158-4858
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 34

omdömen

 • Målning av väggar och fönsterkarmar i Nacka
  Bra kommunikation, utfört jobb och arbetstempo!
  Joel Södergren
 • Måla och bredspackla väggar och tak i vardagsrum, kök, hall och sovrum i Stockholm
  WOW! XSIR - vilket fantastiskt företag! Vi är extremt nöjda med både bemötande, pris och kvalitet från XSIR Bygg & Allservice! De har under hela processen uppdaterat oss som kunder, och vi har känt oss väldigt trygga med dem. De kunde snabbt sätta igång med arbetet och resultatet blev över förväntan! Bra pris och service i världsklass! Rekommenderar starkt! Vi kommer definitivt att anlita XSIR igen nästa gång vi behöver hjälp med något. Stort tack för hjälpen!
  Rebecca
 • Målning av en hel lägenhet 120 kvm samt sätta kakel i kök i Nacka 5/9
  Grymt serviceminded, prisvärda OCH punktliga! Många delar som var superbra och jag skulle verkligen använda dom igen för fler tjänster. Äntligen hittade jag en firma som man kan lita på gör sitt jobb. Rekommenderas!
  Hanna
 • Målning av väggar och fönsterkarmar i Stockholm, 14/3
  Målning av vardagsrum, hall, kök och 2 sovrum med väldigt fint resultat! Proffsigt utfört och dessutom mycket bra och snabb service.
  Johan
 • Måla om hall, vardagsrum och 3 sovrum i en sekelskifteslägenhet i centrala Stockholm
  Vi anlitade bolaget för att måla om vår 4a med kulörta färger av matt kvalitet. Vi fick ett otroligt proffsigt intryck från start vid besöket för att ge offert och man lämnade ett konkurrenskraftigt pris som sedan också hölls. Väldigt måna om resultatet och hela tiden tillgängliga och responsiva på frågor om bilder längs vägen. Frågade hela tiden också om de var osäkra istället för att chansa vilket hantverkare tenderar att göra. När jobbet var klart på utsatt tid städade upp fint efter sig och vi märkte knappt att de varit på plats när vi kom tillbaka efter semestern. Kan varmt rekommendera till samtliga!
  Henrik