XSIR Bygg o Allservice STHLM AB logo

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB

Dina önskemål till Rätt Pris och Kvalité

Presentation

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB utför Totalrenovering, allt från "små" till "stora" uppdrag.

- Målning (inomhus+fasad)
- Tapetsering
- Spackling
- Golvläggning (All slags)
- Kakelläggning
- Murning
- Altan
- Trappa
- Rivning
- Montering av dörrar
- Uppsättning av väggar
- Tillverkning av möbler i Trä
- El med Behörighet

XSIR Bygg o Allservice STHLM AB kan ni lita på att jobbet kommer att utföras som det skall utan att man hoppar över någon steg, allt enligt Skandinaviska regler. För oss är kunden i fokus, slutresultatet är vad som förväntas. Med oss får ni realistiska priser utan "överraskningar". Dessutom får ni använda våra generösa rabatter till fullo som vi får från byggvaruhusen samt måleributikerna.

Tveka inte höra av er!
4.9  (34 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt XSIR Bygg o Allservice STHLM AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559158-4858
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 34

omdömen

 • Målning av väggar och fönsterkarmar i Stockholm
  Trevliga och snabba!
  Johanna Lokeheim
 • Målning av väggar, tak och fönsterkarmar i en lägenhet
  Är mycket nöjd med både bemötandet, priset och kvalitén på arbetet. Kan varmt rekommendera.
  Annika Nordquist
 • Ommålning av väggar och tak i två rum i Stockholm
  Regina Langhammer Wirström
 • Måla samtliga väggar och tak i ett hus med en boyta på 254 kvm i Täby
  Vi anlitade xsir för ett omfattande arbete med målning av samtliga väggar, tak och även snickerier i ett 250 kvm hus. Vi fick 9 svar på servicefinder och valde slutligen Xsir av följande orsaker: - Vi fick en mycket tydlig och detaljerad offert där allt (inklusive material) var specificerat i minsta detalj. De andra bolagen var mycket mer oprecisa där det inte framgick ett tydligt pris och än mindre vad deras offert inkluderade. - Vi fick mycket detaljfrågor om arbetet innan offerten och bolaget ansträngde sig verkligen för att sätta sig in i våra önskemål innan vi ens anlitat dem. Detta gjorde att vi kände oss säkra på att företaget visste exakt vilket resultat vi ville uppnå samt att offerten också reflekterade detta. - Rak och tydligt kommunikation via mail och ett bra och lösningsorienterat bemötande. Vi är verkligen supernöjda med resultatet som är helt klanderfritt och resultatet blev precis som vi önskat utan några missförstånd. Hantverkarna har gjort ett mycket noggrannt och fint arbete in i minsta detalj och de är uppenbart professionella yrkesmän. Vi hade också en tight tidsplan för när vi behövde ha arbetet klart och denna hölls på dagen trots att det tillkom några saker som vi inte hade planerat från början. Vi har gått vidare och anlitat xsir för ytterligare arbeten i huset och vi kan starkt rekommendera detta företag.
  Sebastian Arslanogullari
 • Målning av snickerier och tak i Stockholm
  Otroligt fint gjort! Jättebra bemötande av Selen med kollegor. Proffsigt arbete till bra pris. Rekommenderar verkligen och kommer använda XSIR igen vid ny renovering!
  William