Visionmate AB logo

Visionmate AB

Stockholm

Presentation

Vi är Visionmate och kallar oss experter på digitala lösningar som ger effekt. Som breda IT-konsulter hjälper vi dagligen våra kunder med allt från den första hemsidan, snygga appen, säljande webbshoppen till att integrera mot det krävande affärssystemet.
Vår kundfilosofi är rak, du förtjänar leverans av högsta kvalité och en samarbetspartner delaktig i diskussioner kring affärs- och verksamhetsutveckling. Så berätta gärna om er digitala resa, vi tar hand om alla utmaningar på vägen.
4  (2 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Visionmate AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559104-2063
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4
av 2

omdömen

Tidigare jobb

Loomis eStore

“Visionmate har varit med och utvecklat våra e-handelslösningar mot flertalet länder, samt utvecklat system för produktion av insättningsblanketter för dagskassor. Visionmate har jobbat i nära samarbete med oss under längre tid och har varit delaktiga i våra affärskritiska beslut kopplat till IT. Vi är mycket nöjda med samarbetet och är tacksamma över den snabba respons som Visionmate alltid gett oss när vi behövt deras hjälp.” Marcus Ohlin VD, Loomis eStore

ÅSÖ AB

”Ett viktigt steg för att effektivisera våra flöden har varit att integrera vårt transportsystem med vårt affärssystem. Visionmate har hjälp oss att bygga en smidig och väl fungerande integration anpassad efter våra önskemål, något som gör att vi sparar både tid och pengar. Visionmate har alltid funnits tillgängliga, varit lyhörda och gett snabb återkoppling – vi är mycket nöjda med samarbetet!” Olivia Dehlbom Ekonomi & Inköp, ÅSÖ AB

Husse.se

usse ville nu ha ett affärssystem som ligger i molnet med automatiserade processer som är tillgängligt från alla delar av världen. Valet föll då på Visma.net. Visionmate har utvecklat en anpassad integration som automatiskt skickar information från Husses e-handel in till affärssystemet Visma.net.