Vegatown Städ & Bygg logo

Vegatown Städ & Bygg

Vega

Presentation

VEGATOWN STÄD & BYGG

VILKA ÄR VI?

Vegatown Städ & Bygg är ett familjeföretag som gör din vardag mycket enklare genom att städa åt dig så att du kan prioritera annat. Vår personal utför kvalitetsstädning med noggrannhet för att hålla kundens hem/arbetsplats ren, funktionell och trivsam.

VÅRA TJÄNSTER

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Hemstädning
Flyttstädning
Storstädning
Fönsterputs
Kontorsstädning
4.6  (84 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Vegatown Städ & Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  751120-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.6
av 84

omdömen

 • Dödsbostädning av 76 kvm i Haninge, 5/10
  Punktliga, prisvärda och bra bemötande. Snabb respons.
  Sanna
  Svar
  Supertack för det fina omdömet :)
 • Hemstädning av villa på 125 kvm i Tyresö
  På utsatt tid kom 1 man kom m 2 kvinnor s skulle städa. Han frågade o ville att jag skulle berätta o visa vad jag önskade. Mina önskemål var ”en storstädning till att börja med”! - Damma o Skura av lister, dörrar & bänkskivor. - Dammsug och skura alla golv. - Ingen städning inuti ngr skåp. - Inga småsaker behöver flyttas på, Då det är 1:a ggn och jag vill hellre ha de större ytorna s golven rena. Då det fanns språksvårigheter blev det tidkrävande med alla förklaringar om vad jag ville ha utfört. Gång på gång fick jag tala om att: Ni behöver Inte röra ngr småsaker som smink, schampo, tandborste etc. Jag hade bett om: Endast WC-Badkar & skura golvet! Det tog ca 1,5 att städa badrummet, då Alla mina 50 burkar & små saker hade rörts om, så att en bänk blev avtorkad. Tvättstugan skulle sopas & sedan skulle golven skuras o maskinerna rengöras. Inget gjordes. Förklaring: Det var tvätt i maskinen. Den ena tjejen pratade väldigt mycket i mobilen under de 2 h hon städade i micron o ugnen. Det enda pluset var att ugnen sken s Ny. Det kändes inte proffsigt att det var så mkt mobilpratande under arbetstiden. Tyvärr, kan jag inte rekommendera detta bolag även om tjerna som utförde städningen var rara.
  Anette Ekdahl
  Svar
  Hej Anette, Vad tråkigt att du är missnöjd med vår städning. Det tog längre tid eftersom det var två våningar, alltså cirka 250 kvm som skulle städas, och vi hade räknat på 125 kvm eftersom det var det som var uppgivet i din förfrågan. Att städerskorna pratar i mobiltelefon är inte okej enligt vår policy, så det tar vi upp med berörd person. Det är förbjudet för dem att prata i sin egna telefon under arbetstid. Hoppas du kan ge oss förnyat förtroende så kan vi skicka andra städare om ni önskar. MVH Vegatown Städ & Bygg
 • Flyttstädning av lägenhet på 47 kvm i Solna, 7/9
  Tack för snabbt och professionellt utfört arbete. Beställde förutsättning den dag i förskott, och firman kom punktlighet kl.09.00 dagen därpå.
  Lina Lu
  Svar
  Supertack för det fina omdömet :)
 • Dödsbostädning av 59 kvm i Botkyrka
  Väldigt bra pris. Vänligt bemötande och städaren gjorde ett bra jobb trots att lägenheten var väldigt sliten.
  Silja
  Svar
  Tack snälla för det fina omdömet :)