Vanadis Städ Service HB logo

Vanadis Städ Service HB

Lidingö

Presentation

Varmt välkomna till VanadisCare AB

Titta gärna in våra omdömen - https://www.reco.se/vanadiscare

VanadisCare AB är ett professionellt serviceföretag i Stockholm som profilerat sig på att utföra hushållsnära tjänster i snart 15 år.
Verksamheten omfattar allt från lokalvård, fastighetsskötsel, flytt och transport till omfattande renoveringsarbeten. Vårt sätt att arbeta präglas av ett noggrant, lyhört, korrekt och flexibelt förfarande, allt vad gäller planering, genomförande och slutbesiktning av uppdrag.

VanadisCare AB:s klientel består idag av såväl privata bostäder, bostadsrättsföreningar som större lokala bolag. För att få och behålla deras förtroende har VanadisCare AB alltid efterföljt följande ledstjärnor: att ständigt eftersträva högsta kvalitet och tillmötesgå sina kunders varierande önskemål. Dessa två är våra viktigaste styrkor, testa oss Du med!

Vi har enligt UC.se brons i kreditvärdighet. Vi har även AA rating enligt soliditet.se som innebär att vi har god kreditvärdighet. Vi har självklart även alla behörigheter samt försäkringar som krävs för att du som kund tryggt och säkert ska kunna anlita oss. Ta gärna en titt på vår hemsida för att läsa mer om oss där.

Vi är också väldigt stolta över att vi är ett av Sveriges bästa företag i vår bransch enligt Reco.se där vi har nästan 500 omdömen från kunder som anlitat oss.
För att Ni säkert och tryggt ska veta att kvalitén vi levererar stämmer enligt det vi själva påstår innan ni kommer i kontakt med oss, kika mer än gärna på våra omdömen på reco.se - https://www.reco.se/vanadiscare
4.2  (39 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Vanadis Städ Service HB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  969648-8445
Tyvärr saknar vi aktuell ekonomisk information om bolaget.

Omdömen

4.2
av 39

omdömen

 • Spackling och målning av väggar i Täby
  Michael de Paulis
 • Hemstädning av lägenhet på 94 kvm i Järfälla
  Enastående, är mycket nöjd. Beställt storstädning och våtdammsugning av mattorna. Mattorna är som nya och kvinnan som genomförde storstädningen var helt enastående, noga och grundlig, mina fönser har aldrig varit finare, som nya. Allt är noga städat, överallt! Kommer att rekommendera andra att anlita er.
  Ingalill Svensson
 • Flyttstädning av lägenhet på 61 kvm i Huddinge, 24/1
  Otroligt proffsig offert, vänligt och snabbt bemötande och i slutändan väl utfört snickeriarbete samt städning.
  Lisa
 • Hemstädning av lägenhet på 67 kvm i Stockholm
  Trevligt bemötande vid mailkonversationen, och väldigt trevlig tjej som kom och utförde jobbet. Städningen i sig var perfekt!
  Åsa Wendel
 • Hemstädning, kök badrum tvättstuga Stockholm