TE Bygg & Plåt AB logo

TE Bygg & Plåt AB

Vansbro

Presentation

Välkommen till TE Bygg & Plåt - vi har funnits med i byggbranchen sedan år 2004.

Vi är idag 12 stycken medarbetare på TE Bygg & Plåt som är stationerade i Dalarnas län. Här utför vi byggtjänster åt både företag och privatpersoner. Vi erbjuder helhetslösningar inom allt som rör trädfällning, solceller, snickeri, renoveringsarbeten och plåttillverkning från vår egen verkstad i Vansbro.

Vi har riktigt skickliga och erfarna snickare för renoveringsarbeten och snickeriarbeten i form av kök, badrum, altaner, bryggor och mycket mer.
Vi har även plåtslagare som kan anpassa plåtdetaljer efter kundens måttbeställning av exempelvis skorstenshuvar, takdetaljer, fönsterbleck och spiskåpor.
Våra trädfällare kan på ett säkert sätt fälla träd som står olämpligt till. Vi utför även huggning och mindre avverkningar.
Vi har dessutom professionella solcellsinstallatörer som hjälper fastighetsägare att få solpaneler levererade och installerade på ett korrekt vis för bästa resultat.

Välkommen att kontakta oss på TE Bygg & Plåt som kan hjälpa dig med ditt nästa projekt. Vi har duktiga hantverkare med erfarenhet inom brett sortiment av byggtjänster. Tveka inte att boka in ett kostnadsfritt platsbesök! Alltid helt utan köpkrav.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TE Bygg & Plåt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556865-6234
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Kontakta

Kontaktinformation