Tapper Trädfällning AB logo

Tapper Trädfällning AB

Sollentuna

Presentation

Tapper Trädfällning Sollentuna är verksam i Stockholm med omnejd. Utför allt ifrån traditionell trädfällning till sektionsfällning genom klättring. Innehar självklart det obligatoriska AB motorsågskörkortet och utöver det även de högre nivåerna såsom avancerad trädfällning och motorsågning från skylift. Tapper Trädfällning är även certifierad enl CPT-B (certified professional treeclimber).
4.9  (69 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tapper Trädfällning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559167-8767
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 69

omdömen

 • Fälla 1 st tall i Huddinge
  Kanonjobb, snabbt och säkert utfört
  Kenneth Johnsson
 • Trädfällning av en tall i Täby
  Otroligt professionell kille! Fällde en tall och en björk på min trädgård. Jobbet var snyggt gjort och jag blev mycket nöjd med resultatet! Rekommenderas varmt!
  Sameer Kaul
 • Fälla 1 st träd i Upplands-Bro
  Proffsig snabb o trevlig
  Gunnar Granat
 • Fälla 2 st träd i Sollentuna
  Gjorde ett mycket bra arbetet. Lugnt och fint vad gäller säkerheten. Snyggt upplagt grenar för sig och stammen för sig . Kommer vid behov att anlita de igen. Kommer även att rekommendera dessa till andra som är i behov av trädfällning.
  Lennart Jansson
 • Fälla träd i Stockholm
  Fält träd, bra jobb, bra bemötande, allt på utsatt tid och bra kommunikation, samt... bra pris! Utifrån min erfarenhet kan jag varmt rekommendera!
  Kenneth