Syssla & Pyssla AB logo

Syssla & Pyssla AB

Ett förstklassigt städ och servicebolag med wow-känsla

Presentation

Syssla Pyssla är ett nystartat litet företag som erbjuder städ och service av högsta kvalitet. Vi skapar en wow-känsla och gör det stora extra som får tillvaron att flyta på utan hinder så att du kan fokusera på det saker du vill göra.

Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla dina behov och skräddarsyr en checklista efter ditt hem och dina önskemål.

Förutom städning kan du nyttja några av våra andra tjänster som, flytthjälp, trädgårdsarbete, fönsterputs eller kanske gå ut med hunden. Ja vi kan allt och Syssla Pyssla finns här för dig!


Så här går det till:
1. För att du ska få den bästa servicen utgår vi alltid efter dina behov. Innan din städning börjar har vi ett kostnadsfritt startmöte via telefon eller personligt hembesök.

2. Efter du valt oss kommer vi överens om antal timmar och vilken dag du vill att vi ska komma.

3. Vi tar med allt utrustning och städmaterial (vid återkommande hemstäd använder vi er dammsugare)

Alltid hos oss!
✓ Utbildad personal
✓ Försäkring och utan bind.tid
✓ Egen kontaktperson

5  (4 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Syssla & Pyssla AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559228-0167
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen