SUL AB logo

SUL AB

VÄLKOMMEN TILL SUL AB!

Presentation

Behöver du hjälp att måla, tapetsera eller vill du bygga en altan? Då har du hittat helt rätt – SUL AB är din personliga byggfirma i Stockholm. Hör av dig till oss för att prata närmare kring dina behov och önskemål. För oss är inget jobb för litet eller för stort!

PROFESSIONELL RENOVERING
SUL AB är en erfaren byggfirma med stor vana av att utföra renoveringar åt privatpersoner. Vi utför alla typer av husrenoveringar och hjälper dig gärna att ta fram en bra plan för projektet. Oavsett om du önskar renovera badrum, måla om fasaden eller renovera fönster är det oss du ska kontakta. Vi månar alltid om våra kunder och att leverera ett förstklassigt resultat.

SPECIALIST PÅ ALTANER
Även om vi utför det mesta inom bygg och renovering är vi särskilt specialiserade på att bygga altaner och terrasser av alla slag. Genom åren har åtskilliga kunder på olika platser i Skåne anlitat oss för att få sin drömaltan byggd. Förmedla dina tankar och idéer så ser våra skickliga snickare till att göra verklighet av din dröm!

SERIÖST UPPLÄGG TILL RÄTT PRIS
När du anlitar oss på SUL för en renovering eller någon annan typ av byggjobb ser vi alltid till att ta fram en seriös och verklighetstrogen plan. Ett seriöst och detaljerat upplägg är A och O för våra hantverkare som alltid månar om det perfekta slutresultatet. Våra priser håller sig inom rimliga ramar där vi aldrig rubbar på kvaliteten trots riktigt förmånliga priser. Inget jobb påbörjas innan vi har mottagit bekräftelse från kunden!

Har över 12 års erfarenheter.

Vi är nya på ServiceFinder så har inga omdömen här än, lämnar gärna referenser ifrån våra tidigare jobb och visar bilder!
5  (3 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SUL AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559199-9627
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 3

omdömen

 • Montering av kök i Stockholm
  Bra bemötande och professionell service
  Babacar kamara
  Svar
  Tack så jättemycket 🙏
 • Planera och montera ett IKEA kök i Stockholm
  Svårt att hitta några som gör ett bättre jobb. De gör allt och gör det bra! Punktliga, ordentliga och vänliga. Rekommenderas starkt.
  Ava Hirori
 • Reparation av trädörr i Stockholm
  Snabbt och smidigt, bra service
  Bm