Sthlm Solutions AB logo

Sthlm Solutions AB

Trångsund

Presentation

STHLM Solutions AB är ett nystartat företag men med över 20 års erfarenhet som anställd inom transport, bygg, entreprenad och anläggning branschen har jag (Freddie Lindgren) nu valt att stå på egna ben och fortsätta att hjälpa gamla och nya kunder med deras utmaningar. Vi löser mycket själva men för att kunna tillgodose alla kunders behov så samarbetar vi med andra professionella företagare/samarbetspartners för att kunna ha en helhetslösning för kundernas behov. Vi gör allt från små och stora kranbils transporter till små och stora bygg och entreprenad uppdrag. Vi hjälper även till med arbetsledning och projektledning. Vi försöker hitta lösningar på de mesta som inte alla hinner med i vardagen, vi kan även ombesörja gräsklippning, bilbesiktning, däckskifte osv.
Varmt välkomna att höra av er med förfrågningar
Mvh

Freddie Lindgren
STHLM Solutions AB
5  (6 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Sthlm Solutions AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559077-2868
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 6

omdömen

 • Superbra! Riktigt trevlig och utför jobbet som förväntat, utan strul. Kommer definitivt spara numret i telefonen för framtida projekt. Kan varmt rekommendera Sthlm Solution AB. +++++
  Nils
 • Freddie är en mycket kundorienterad företagare och kan verkligen rekommenderas! Han är trevlig att ha att göra med och utförde arbetet på ett mycket grundligt sätt och det märktes tydligt att han ville att jag skulle bli nöjd. Jag har bott i Sthlm. i 15 år och har anlitat flera hantverkare som det varit problem med på ett eller annat sätt, Freddie är den första som jag inte haft några problem med.
  Richard Ahlsröd
  Svar
  Stort tack för det fina omdömet, hoppas du behöver min hjälp snart igen ;-) // Freddie
 • Toppenjobb! Pris, bemötande, punktlighet och kvalitet va 100%!
  Gustav
  Svar
  Stort tack själva // Freddie
 • Så hjälpsam - gjorde skäl för sitt namn - Solution!
  Bidragsstiftelsen dhr/ Eva Ramberg
  Svar
  Tack för förtroendet
 • Freddie var mycket trevlig och seriös. Han tog uppdraget på största allvar och kom med kreativa lösningar. Allt kändes tryggt och säkert. Freddie hade respekt för min bostad och var försiktig med att skada eller smutsa ner lägenheten. Vi rekommenderar Sthlm Solutions varmt och kommer definitivt ringa Freddie nästa gång vi behöver hjälp. Stort tack Björn
  Björn
  Svar
  Stort tack för förtroendet. Hoppas vi hittar fler samarbeten i framtiden // Freddie , STHLM Solutions AB