Städarna Sverige AB logo

Städarna Sverige AB

Ansvar - Bemötande - Kvalitet

Presentation

Städarna utför samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus m.m.

Städarna finns i följande städer:
Norrköping, Linköping, Karlstad, Kristinehamn, Nyköping, Trosa, Stockholm, Örebro, Karlskoga, Västerås, Katrineholm, Eskilstuna, Motala, Mjölby, Tranås, Jönköping, Göteborg, Kalmar, Borås, Uppsala, Enköping och Gävle

Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt. Vi har kollektivavtal och anser att trygga medarbetare levererar en högre kvalitet! Våra värdeord är Ansvar - Bemötande - Kvalitet och vi jobbar hårt för att ha både branschens mest nöjda kunder och medarbetare!

Vi utför följande tjänster:
hemstädning, lokalvård, flyttstädning, dödsbostädning, fönsterputsning, företagsstädning, sanering, trädgårdsarbete, m.m.

Företaget grundades 2009 och Städarna Sverige AB är idag Sveriges 7:e största privatstädbolag med kontor i 9 orter. 500 medarbetare hjälper varje månad ett tusental privat- och företagskunder med allt från städningen till trädgården.

Städarna är medlem Företagarna, Almega, Svenskt Näringsliv och har tecknat kollektivavtal med Kommunal.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Telefon: 0771- 480 480
E-mail: info@stadarna.se
4.4  (26 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Städarna Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556809-4808
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 26

omdömen

 • 2017-11-14
  En väldigt trivsam arbetsplats med super bra kollegor.
  Jessica Rosell
 • 2015-12-17 Flyttstädning Kolmården
  Helt perfekt jobb i vårt radhus.Vi kommer anlita er för städservice i vår nya lägenhet och kan varmt rekommendera er.
  Anonym
 • 2015-12-17 Smidigt
  Billigt och bra. Dom kom som dom skulle och var klara i tid. Jag fick inga klagomål av dom som flyttade in efter mig.
  Det enda som jag kunde se att dom slarvat lite med var ett filter till torktumlaren men dom kanske inte visste hur man tog bort det.
  Special Brew
 • 2015-12-17 Städarna är bra
  Har städning hemma och det funkar jättebra!
  Mikael
 • 2015-12-17 Städarna löser problem.
  Har anlitat städarna ett flertal gånger för hemstäd då vi bor mycket stort. Städarnas trevliga personal kommer alltid på utsatt tid. De arbetar systematiskt och har med sig all utrustning som behövs. Vid ett tillfälle hade vi en liten anmärkning på städningen i ett rum, egentligen en bagatell. Städarna kom direkt och åtgärdade utan sura miner trots att jag bor 4 mil från deras kontor! Det kallar jag service.
  Nasse