Städarna Sverige AB logo

Städarna Sverige AB

Ansvar - Bemötande - Kvalitet

Presentation

Städarna utför samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus m.m.

Städarna finns i följande städer:
Norrköping, Linköping, Karlstad, Kristinehamn, Nyköping, Trosa, Stockholm, Örebro, Karlskoga, Västerås, Katrineholm, Eskilstuna, Motala, Mjölby, Tranås, Jönköping, Göteborg, Kalmar, Borås, Uppsala, Enköping och Gävle

Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt. Vi har kollektivavtal och anser att trygga medarbetare levererar en högre kvalitet! Våra värdeord är Ansvar - Bemötande - Kvalitet och vi jobbar hårt för att ha både branschens mest nöjda kunder och medarbetare!

Vi utför följande tjänster:
hemstädning, lokalvård, flyttstädning, dödsbostädning, fönsterputsning, företagsstädning, sanering, trädgårdsarbete, m.m.

Företaget grundades 2009 och Städarna Sverige AB är idag Sveriges 7:e största privatstädbolag med kontor i 9 orter. 500 medarbetare hjälper varje månad ett tusental privat- och företagskunder med allt från städningen till trädgården.

Städarna är medlem Företagarna, Almega, Svenskt Näringsliv och har tecknat kollektivavtal med Kommunal.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Telefon: 0771- 480 480
E-mail: info@stadarna.se
4.2  (17 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Städarna Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556809-4808
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 17

omdömen

 • Löpande hemstädning av lägenhet på 71 kvm i Strängnäs
  Uselt kvalitetsmässigt! Har anlitat städhjälp i nästan 30 år med olika firmor (bytt pga flytt) men aldrig haft så här dåliga resultat!
  Eeva Nilsson
  Svar
  Hej Eeva! Så tråkigt att du inte är nöjd! Jag kan tyvärr inte hitta dig som kund i våra system så maila gärna oss på info@stadarna.se så kan vi försöka hjälpa dig vidare i ärendet. Ha en fin dag! //Jessica
 • Löpande hemstädning av radhus på 104 kvm i Söderköping
  Christopher Mattila
  Svar
  Hej Christopher! Tack för ditt fina omdöme :) Ha en fin dag! Vänliga hälsningar, Jessica
 • Löpande hemstädning av villa på 100 kvm i Söderköping
  kerstin andersson
  Svar
  Hej Kerstin! Tack för ditt fina omdöme :) Ha en fin dag! Vänliga hälsningar, Jessica
 • Löpande hemstädning av lägenhet på 101 kvm i Stockholm
  För oss är det viktigt att tiderna hålls eftersom vi inte lämnar ut vår nyckel och måste kunna planera när de kommer och går.
  Charlotte Hernmarck
  Svar
  Hej Charlotte! Vi jobbar ständigt för att alla våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen och är tacksamma för den feedback vi får! I liknande ärenden är är det bra om du vänder dig till ditt närmsta kontor för en dialog. Då har vi bäst möjlighet att leva upp till dina önskemål :) Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Jessica
 • Löpande hemstädning av villa på 180 kvm i Uppsala
  Seriöst och trevligt bemötande.
  Monica Söderlund
  Svar
  Hej Monica! Så roligt att höra att du är nöjd och uppskattar vårt kundbemötande! Önskar dig en fin dag! :) Vänliga hälsningar, Jessica